reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam lutóweczki !!!
Troszkę mnie nie było, mam nadzieję że jeszcze mnie pamietacie, ale totalny brak czasu mnie dopadł i jakis taki wielki dół ze trudno mi z niego wylezc, nawet kompa mi sie nie chce wlaczac. Super szkraby wam rosna, moj tez smiga w gore.
Nadchodza siweta, czas radosci a mi wogole nie do smiechu.
7 grudnia przenosimy sie do Szkocji i przez to juz taka nerwowkw mam ze bez kija nie podchodzic hihi. No i te swieta mnie dobijaja, w sierpniu pochowalam tate, mamuska zostala w Polsce sama a za zadne skarby swiata nie chce tu przyjechac, jak ona sobie da rade, to pierwsze święta bez ojca, kurde ale wam smuce, nic mykam bo was zanudze na smierc. Jak sobie czlowiek tak "pogada" to mu lepiej troszeczke (guzik prawda)

Buziaczki dla mamusiek i cudownych szkrabków.

a ja musze zniknac na jakis czas bo mam do napisania prezentacje nt "metody badan klimatologii historycznej na podstawie historycznych danych nienumerycznych".

takze troche sie musze napracowac, a gotowe ma to byc na piatek. takze do zobaczonka w weekend:tak:

Lil Kate, no wszystko kumam z tytułu tematu chodzi o to że na podstawie historycznych danych nienumerycznych będziesz pisać o metodach badan klimatologii historycznej :-D:-D:-D no to powodzenia i do zobacznia za tydzień

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry