reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

cZEŚC dZIEWCZYNY I cHŁOPAKI:)
Mam nadzieję, że Święta minęły Wam wszystkim w miłej rodzinnej atmosferze. Niestety nie miałam jak złożyc świątecznych życzeń.
Ale mogę życzyć jeszcze szampańskiej zabawy Sylwestrowej i szczęścia w Nowym Roku 2008!!!Żeby nasze dzieci rosły zdrowo!!!
Pozdrawiamy-marta&tośka

reklama
Decyzja zapadła, po kilkutygodniowych konsultacjach z lekarzem z Gdańska, podjęliśmy decyzję - JEDZIEMY Z MILENKĄ DO GDAŃSKA, do pana doktora.
Przeraża mnie perspektywa tej podróży, ale co zrobić................. :baffled:
Mam do Was w związku z tym pytanie:

Czy któraś z Was zna namiary na jakieś fajne i nie rujnujące kieszeni miejsce noclegowe w Gdańsku dla naszej trójeczki??? Wymagania mamy niewielkie - ma być przede wszystkim cicho, w miarę czysto i z łazienką. Nie wiem ile dni tam będziemy, nic jeszcze nie wiem na 100%, poza tym, że prawdopodobnie to będzie już w styczniu.

Ach... Agusiu kochana i Lenulko, pamiętam o Was i może uda nam się spotkać, fajnie by było :-)
Pamiętam też że już dawno pisałyście ze możecie nas przygarnąć jak przyjedziemy, jednak to byłoby dla Was i dla wszystkich zbyt uciążliwe dlatego chcemy znaleźć jakiś pokoik żeby nikomu nie wisieć na głowie przez kilka dni ;-)

Ach... Agusiu kochana i Lenulko, pamiętam o Was i może uda nam się spotkać, fajnie by było :-)
Pamiętam też że już dawno pisałyście ze możecie nas przygarnąć jak przyjedziemy, jednak to byłoby dla Was i dla wszystkich zbyt uciążliwe dlatego chcemy znaleźć jakiś pokoik żeby nikomu nie wisieć na głowie przez kilka dni ;-)
a ja :-(tez chce sie spotkac:tak:

Kurczewiedziałam właśnie, że kogoś na pewno pominęłam! Ech ta moja skleroza.. starość nie radość ;-)
Jak tylko odezwie się doktor i napisze mi jaki termin będzie dobry, to dam Wam znać kiedy będę w 3M, może jakoś wspólnie się zorganizujemy i spotkamy, fajnie by było :tak:

Dziewczyny, właśnie sprzedałam na Allegro łóżeczko i komodę kapielową (wystawiłam jako komplet). Poszło całkiem ładnie, bo za obie te nowe rzeczy zapłaciłam 450 zł, a poszły za 349 zł, także straciłam tylko 100 zł :-)
No o teraz powiedzcie mi, jaka firma kurierska jest w miarę tania? Nie wiem, co gościowi zaproponować, bo miałam cały czas nadzieję, że kupi ktoś z Bydgoszczy (pisałam na aukcji, że preferowany odbiór własny). No ale rzeczy jadą do Chełma, a więc dość daleko, więc odbiór własny nie wchodzi w rachubę.

reklama
Kasiad trudno powiedzieć, która firma jest najtańsza, bo ceny są różne w zależności od wagi przesyłki. Ja w ostatnie święta korzystałam z GLS i DHL i byłam zadowolona, bo przesyłka doszła na drugi dzień, a różnice w cenie prawie żadne. Słyszałam, że najdroższy jest pocztex (GLS za przesyłkę wziął 25 zł, pocztex chciał 31 zł), nie polecam siódemki, bo nie wyrabiają się z terminami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry