reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ja chciałam rozjaśniacz, ale powiedziała, ze niszczy włosy i dała farbę...łiii, co ja mam zrobić...juz mi głupio kolejny raz do niej iść w tak krótkim czasie...już raz taki numer zrobiłam...teraz już nie mam zamiaru do niej iść..tylko co gorsze na 19 stycznia zapisałam sie na czesanie na bal..jak pójdę gdzie indziej farbę kłaść, to ona zauważy przecież:wściekła/y::no::wściekła/y::no:
Co Ty Mysia się przejmujesz, że zauważy :confused::dry: A tak w ogóle to ja bym poszła zaraz jutro z reklamacją, że mi się nie podoba. Masz do tego pełne prawo, ja bym z niego skorzystała.

reklama
Co Ty Mysia się przejmujesz, że zauważy :confused::dry: A tak w ogóle to ja bym poszła zaraz jutro z reklamacją, że mi się nie podoba. Masz do tego pełne prawo, ja bym z niego skorzystała.

No tylko ja juz raz tak robiłam - pisałam o tym - i fryzjerka, dość stała - mówiła, zę co ja chce, przecież jest oki...i teraz już nie chce mi sie jej przekonywać, ze jest żle i mi sie nie podoba i ze chce to zminić...

Susumali, przyłączam się do życzeń napisanych przez dziewczyny. Życzę cudownych Świąt i wracaj do nas!!!
Mysia, a czemu się do niej zapisujesz, jeżeli jest zawodna? I czy, rzeczywiście sądzisz, ze ona miałaby pretensje, ze poprawiłaś fryzurę u innej fryzjerki? Z tego co piszesz, to wynika, że byłaby zadowolona, ze nie musi się męczyc.

Ja się na rozjasnianiu włosów zupełnie nie znam, sama sobie farbuję włosy, tzn przyciemniam, ale na Twoim miejscu mysia23 zmieniłabym fryzjera.

A jutro tylko pół dnia pracy (bo rano kontrola u pediatry a potem wizyta w szpitalu z naczyniakiem) i będziemy mieć 1,5 tygodnia wolnego!!! Jupiiiiii... tak strasznie się ciesze, że tyle czasu spędzimy z Milenką :-D

Dziewczynki ja zmykam na święta w okolice Szczecina. Droga przed nami okropna i jeszcze śnieg spadł, mógł do jutra wytrzymać, no ale cóż:zawstydzona/y:
Życzę Wam wszystkim i Waszym rodzinom najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń.:-):tak::-D

glitterfy155518535D34.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry