karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Susumali, wesolych, zdrowych i spokojnych swiatudanego Sylwestra i szczesliwego 2008 roku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
![]()
Susu, Kochana dużo zdrowia, radosnych Świat Bożego Narodzenia oraz szczęsliwego Nowego Roku.......szczesliwej podrozy i wszystkiego naj naj.....Buziaki dla Lailusi
![]()
moim zdaniem to fryzjer był do d.....Wróciłam od fryzjera i znowu nie zadowolona..rozjaśniam włoski, i tam gdzie miałam farbę to kolor słabo złapał, a na 4cm odrostu dość mocno i jest różnica...i jest prawie rudy...mam już dość nieudanych prób farbowania
![]()

a ja chcialam juz teraz zlozyc WAM ZYCZENIA ZDROWYCH RODZINNYCH i RaDOSNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIAI MILEJ ZABAWY W SYLWESTRA :-)
bowiem wyjezdzam jutro do Polski do rodziny a tam nie mam internetu...wiec najprawdopodobniej znow napisze pod koniec roku albo juz w nastepnym....nie wiem czy dam rade tyle czasu bez WAS....buziaki!!!!!
Wróciłam od fryzjera i znowu nie zadowolona..rozjaśniam włoski, i tam gdzie miałam farbę to kolor słabo złapał, a na 4cm odrostu dość mocno i jest różnica...i jest prawie rudy...mam już dość nieudanych prób farbowania
![]()
bo farba zawsze tak działa i ja już wołam o rozjaśniacz
mimo że bardziej niszczy włosy 
dziewczyny mają racje raczej fryzjer do niczego a miałaś rozjaśniaczem robione czy jak piszesz farbębo farba zawsze tak działa i ja już wołam o rozjaśniacz
mimo że bardziej niszczy włosy
![]()