reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja tez nie polecam siodemki,bo moj brat mial niezle perypetie z nimi.Chyba musisz Kasiu podzwonic.Do mnie najczesciej dojezdza DHL,ale nie wiem czy sa najtansi:no:.

reklama
Aga-pg ja jestem z W-wy, nie spałam w zadnym hotelu bo nigdy nie mialam takiej potrzeby.W kilku byłam na przyjęciach.Jesli szukasz tanszego hotelu w centrum to np. Metropol, byc moze Sobieski. Płocka jest na Woli więc najblizej do Hiltona ale tam ceny zaczynaja sie od 360 za os. Duuuzo tansze są hotele poza W-wa np. w Raszynie,Falentach ale stamtad najlepiej sie dojezdza samochodem , z Pruszkowa mozna pociągiem i kolejką. Napisz najlepiej o jaki standard chodzi. Ja znam duzo hoteli co najmniej ***/**** bo tam spali ludzie , którzy słuzbowo przyjezdzaja do mojej frmy. Wiem ze w wawie sa tez hotele które standartem bardziej przypominają akademik lub hotel robotniczy w nich spia najczesciej ludzie którzy na weekend przyjezdzaja na zaoczne studia ale o te musiałabym popytac bo ich nie znam.

aga, ja niby też jestem z okolic Warszawy, ale tych rejonów wcala nie znam, mogę jedynie poszukać czegoś na planie miasta, ale to będzie mało dokładna informacja, chyba nie pomogę...

Mimo wszystko sprawdziłam: hotel "syrena" róg Górczewskiej i Sokołowskiej, nazwa raczej nieznana, więc raczej nie z tych najdroższych i najlepszych, a chyba blisko

reklama
czesc KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):tak::-D
jestem z powrotem tzn wrocilam od rodziny w Polsce i dotarlam do Germanii. na razie probuje czytac zaleglosci i ciekawa jestem ile mi to zajmie...:-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry