reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Irtasia,współczuje.Niech juz bedzie cieplej,to moze przestana Ci te bable tak chorowac:sorry2:.
Kasiad,ten porywacz to chyba jakis chory psychicznie czlowiek.Zawsze trzeba uwazac na maluchy,a u Was to juz w ogole...:baffled:

reklama
Oby to były zęby:confused:.
Konradowi wlasnie wychodzi dwojka na dole,dluzszy czas po pierwszej(dlugo chodzil z 3 zebami na dole;-)).I oprocz tego,ze jest troszke bardziej marudny i kreci sie przez sen nie ma innych objawów.Na szczęście:tak:.

Oby to były zęby:confused:.
Konradowi wlasnie wychodzi dwojka na dole,dluzszy czas po pierwszej(dlugo chodzil z 3 zebami na dole;-)).I oprocz tego,ze jest troszke bardziej marudny i kreci sie przez sen nie ma innych objawów.Na szczęście:tak:.
Jenni byc moze beda wychodzi albo gornie jedynki lub dolnie dwojki

Jenni jest chora ale chyba nie na zabki :baffled: rano wstala i bardzo szybko oddychala i zaczelo jej w pleckach charczec:baffled: zrobilam jej inhalacje obecnie ma 37,5 czyli praktycznie nic , zobacze co bedzie pozniej :baffled:

irtasia zdrówka dla małej... strasznie mi szkoda tych dzieciaczków, że tak chorują... a Ciebie ściskam bo niedawno przechodziłąm maraton chorobowy i niewiele mi brakowało do depresji :-(

irtasia zdrówka dla małej... strasznie mi szkoda tych dzieciaczków, że tak chorują... a Ciebie ściskam bo niedawno przechodziłąm maraton chorobowy i niewiele mi brakowało do depresji :-(
Ja juz depreche albo powinnam miec albo juz sie przyzwyczailam do ich chorob:baffled: bo jak nie jeden to drugi a obecnie dwojka chora:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry