Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam nadzieję ,ze moja mama zdecyduje się żeby troszku zostac z Malutką a ja pójdę do pracyJoanna73, współczuję sytuacji, mam nadzieję, że wszystko bedzie jak sobie wymyśliłaśTrzymam kciuki, jesteś bardzo dzielna.
bedzie dobrze i ze wszystkim sobie poradzicie
Życzę Ci tego z całego serca 
Jenni nie miala wogole kupy tylko ten sluz:-(Moja -cos w tym stylu. Kupa bardzo mocno podchodziła sluzem gdy Marta miała wirusa rota(tyle ze raczej pomaranczowo-biała)
zwracaj uwagę czy nie robi z krwią Ja czuję się w miarę możliwie mimo ,ze wczoraj poszłam pózno spac .Kawę wypiłam o 7 ,zrobiłam butle mleka Gabuli ,syn poszedł sam do szkoły ,córkę zaprowadził mąż .przyniósł dokumenty z MOPS-u ,bo będziemy starać się o zasiłek okresowy bo nie mam na mleko dla Gabi :-(.Płakać mi się chcemam nadzieję ,ze moja mama zdecyduje się żeby troszku zostac z Malutką a ja pójdę do pracy
u nas też z kasą krucho mój Robert był bez pracy przez 2 miesiące (uwaga tu muszę się pochwalić bo od 3 dni chodzi do pracy :-)i chyba go przyjmą miejmy nadzieje
) ja za luty dostałam 800zł wypłaty a i tak myślałam że będzie mniej i to musi nam starczyć na cały marzec
kupiłam małej część tego co potrzeba paczkę pieluch 2 mleka
reszta na opłaty, ratę no i sprzedaje co się da na allegro żeby na gaz było bo dojechać do roboty musi
i jak na złość chora jestem więc ciągle zaliczam aptekę
jakby Robert nie znalazł pracy a ja jestem ciągle chora to pewnie za marzec bym grosze już całkiem miała
bo pewnie pójdę dopiero coś koło 15.03 o ile wyzdrowieje :-(