reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam!!!

no ja nastrój mam trochę lepszy...po wizycie u kuzynki zaczełam myśleć bardziej optymistycznie...wczoraj pomalowałam salon, wyszedł pięknie..:-D:-D jeszcze tylko deseń tapetowy...i już gotowe....muszę wam kiedyś jakieś fotki domku wstawić...jak chcecie:-p:-p

Pogoda dziś psia...tylko 5 stopni, słońca brak...
teściowa zaraz przyleci...no popołunie razem z irtasia i aga- pg mamy rodzinne :-D:-D:-D

obiadek w piekarniku, młody jeszcze spi...

Witam!!!

no ja nastrój mam trochę lepszy...po wizycie u kuzynki zaczełam myśleć bardziej optymistycznie...wczoraj pomalowałam salon, wyszedł pięknie..:-D:-D jeszcze tylko deseń tapetowy...i już gotowe....muszę wam kiedyś jakieś fotki domku wstawić...jak chcecie:-p:-p

Chcemy chcemy :tak::-)
Mysia fajnie, że nastrój Ci się poprawił. Oby tak dalej:-)

MYSIA ja tez ZA Chcemy!!!! fajnie ze czujesz sie lepiej!!!!!

JOANNA glowa do gory!!!! wkrotce nadejdzie prawdziwa wiosna a moze nawet lato,,,

ja dzis sobie obiecalam ze pojde zapisac sie i cos wypozyczyc do biblioteki ale na nieszczescie biblioteka miesci sie w centrum handlowym a ze ja przypomnialam soobie o kupnie buleczek wyszlam ze skelpu tak obladowana zakupami ze mi sie bibliotek odechcialo;-):-p hmmm czego sie nie robi zeby zapomniec o brzydkiej pogodzie he he

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry