Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dziewczyny zobaczcie na co przypadkiem trafiłam!
Najmniejszy noworodek świata a tu jest jego ZDJĘCIE
Najmniejszy noworodek świata a tu jest jego ZDJĘCIE
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znalazłam w tym samym źródle, że w Polsce najmniejszy norowodek ważył 350g! najmniejszy noworodek w Polsce
Bardzo często zdarza się, że mam na tyle realistyczne sny, że płaczę przez sen albo się śmieję, ale tak miałam również przed ciążą. Czasem potrafił mnie ze snu obudzić mj własny głośny śmiech
Dziwiłam się dlaczego one w powietrzu latają, a ktoś mi powiedział, że dzieci po narodzinach przez jakiś czas mogą latać... 
A za oknem (na wysokości I. piętra) tańczyły w powietrzu w kółeczku, trzymając się za rączki, malutkie dzieciDziwiłam się dlaczego one w powietrzu latają, a ktoś mi powiedział, że dzieci po narodzinach przez jakiś czas mogą latać...
No i się obudziłam ale z żalem, bo ten sen był całkiem miły![]()

zdziałac moze ale czy u nas w POLSCE?
. Było z nim podobno bardzo źle, lekarze nie bardzo wierzyli, że przeżyje, ale się nie poddali. Teraz chodzi do pierwszej klasy i co prawda ma kłopoty w nauce, ale jako wcześniak urodził się "w poprzednim roku" niż powinien, czyli tak naprawdę to do szkoły powinien iść za rok. Jest zdrowym, zwyczajnym dzieckiem:-)