Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak,firmy Danmis.Jogurt naturalny(mnóstwo smakowych było też)i ser paczkowany po 5 plastrów.Witam niedzielnie i leniwie - bo nic mi się nie chce
Zaraz lecimy do sklepu na zakupy, bo małżonek dziś pichci obiad i brakuje mu produktów.
Rozalka, czy kozie produkty dostałaś w Realu![]()
, no ale teściówka pediatra więc się wnukiem zajeła i w piątek po anginie nie było śladu, no ale weekendowe plany musielismy zmodyfikować, żeby nie męczyc juz Hubka, no a dziś juz pogoda się popsuła,a myślałam, że chciaż krótki spacerek zaliczymy, no ale cóż, najważniejsze, że Hubek zdrowy już
oj, ja mojej tesciowej nie zamienię na żadną inną:-)Rosmerta,moze zamienimy sie na tesciowe?Przy mojej trojce babcia pediatra,to jak znalazł....Tak sobie pomyslalam,ze pewnie jeszcze bardziej przydalaby sie Irtasi
.

Wspolczuje :-( zamiast pieknego dnia mialas przerabaneAja juz po imprezie komunijnej Wojtek doprowadzil mnie to takich nerwowze az poklocilam sie z bratową wszyscy na mnie siedli ze zle dzieci wychowuje zaczeli mnie pouczac poplakalam sie a tyle pracy i serca wlozylam:-
-(

Aja juz po imprezie komunijnej Wojtek doprowadzil mnie to takich nerwowze az poklocilam sie z bratową wszyscy na mnie siedli ze zle dzieci wychowuje zaczeli mnie pouczac poplakalam sie a tyle pracy i serca wlozylam:-
-(
:-(