Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobranoc nuśka,ale obiecaj,ze będziesz częsciej zaglądać,bo brakuje nam Ciebie i Twojej Pyzuni małej.Dobra mykam spac.......
DOBRANOC KOBITKI SLOTKICH SNOW
I MILEJ NIEDZIELI JUTRO:*
Ale wiem,wiem...praca
Patri jednym słowem w balona Cie zrobili.A nie można reklamować?Kiepska sprawa.![]()
I jest mi smutno bo moj chrzesniak <Dawidek> tarfil dzisja do spzitala z zapaleniem pluc:-(siostra zalamana...a byla z nim ostatnio u lekarza i nic nie wykryl.....![]()

No rozumiem.A zabawka naprawde fajna i pomysłowa.Może pomyśle o czymś takim dla męża chrześniaczki na urodzinki.Rozalka, można, ale ja za 3 dni jadę, a nie mam ochoty ani czasu znów biegać i szukać czegoś równie fajnego. Bo pomysł naprawdę mi się podoba. Czemu zdjęcie na zewnatrz nie przedstawia tego co w środku?? O to tylko chodzi.
No i kurna jeszcze te baterie. :-/

U lala.Super,wklejaj foty.U nas dzis znowu przeslicznie:-) a Jenni wczoraj zaliczyla pierwszy raz kapiel w baseniku na balkonie
![]()

U nas dzis znowu przeslicznie:-) a Jenni wczoraj zaliczyla pierwszy raz kapiel w baseniku na balkonie
![]()
ale za to Emilka chodziła bez pieluszki i raz się zsiusiała w majtki
ale nic nawet nie pisnęła tylko stała zdziwiona ;-)