reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

nuśka smutne to,że chrześniak w szpitalu.Ach Ci pseudolekarze...niedokładni...:baffled:
Patri jednym słowem w balona Cie zrobili.A nie można reklamować?Kiepska sprawa.:crazy:

reklama
Patri jednym słowem w balona Cie zrobili.A nie można reklamować?Kiepska sprawa.:crazy:

Rozalka, można, ale ja za 3 dni jadę, a nie mam ochoty ani czasu znów biegać i szukać czegoś równie fajnego. Bo pomysł naprawdę mi się podoba. Czemu zdjęcie na zewnatrz nie przedstawia tego co w środku?? O to tylko chodzi.
No i kurna jeszcze te baterie. :-/

I jest mi smutno bo moj chrzesniak <Dawidek> tarfil dzisja do spzitala z zapaleniem pluc:-(siostra zalamana...a byla z nim ostatnio u lekarza i nic nie wykryl.....:angry:

uuu biedaczek :-( dużo zdrówka dla niego !!!

Patri tak to już jest na reklamach i opakowaniach wszystko wygląda cudnie i magicznie a naprawde nieraz w środku co innego :baffled:

Patri, to dobrze, ze obrazki nie są kolorowe, bo to dziecko ma tworzyć kolory. Wkurzyłabym się natomiast tak samo jak Ty z powodu braku ramek.

Rozalka, można, ale ja za 3 dni jadę, a nie mam ochoty ani czasu znów biegać i szukać czegoś równie fajnego. Bo pomysł naprawdę mi się podoba. Czemu zdjęcie na zewnatrz nie przedstawia tego co w środku?? O to tylko chodzi.
No i kurna jeszcze te baterie. :-/
No rozumiem.A zabawka naprawde fajna i pomysłowa.Może pomyśle o czymś takim dla męża chrześniaczki na urodzinki.:tak:

A w ogóle to witam babeczki-cioteczki.Słonko świeci...ach pięknie.

reklama
U nas dzis znowu przeslicznie :tak::-) a Jenni wczoraj zaliczyla pierwszy raz kapiel w baseniku na balkonie:tak:

witam
Irtasia ja wczoraj też myślałam o kąpieli na balkoniku ale pomyślałam że może za wcześnie ??? i sama nie wiem :sorry2:ale za to Emilka chodziła bez pieluszki i raz się zsiusiała w majtki :-D ale nic nawet nie pisnęła tylko stała zdziwiona ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry