reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Przyszlam sie przywitac z samego ranka......:tak::-)

Rozalka dzieki za te mile slowa:sorry2:a myslalam ze nikomu mnie nie brakuje:-(:-p

U nas tez przepieknie od samego rana......och szkoda tylko ze musze isc do pracy:-( w dodatku w sieto, gdzie wszystko pozamykane musi byc a my w sts-ach musimy zapieprzac........
Ach jestem tak zla i nie tylko ja zreszta.....jak bede miala chwilke pozniej to napisze jaki sie kosmosik robi u nas w pracy....BUNT PRACOWNIC:laugh2::-p

JESZCZE RAZ MILUTKIEGO DNIA:tak::-):-)

reklama
U lala.Super,wklejaj foty.:tak:
Kuba wczoraj też chciał sie wykąpać,ale w misce psa....:-D
:-D:-D:-D Amiska chociaz duza byla:-D:-D:-D
witam
Irtasia ja wczoraj też myślałam o kąpieli na balkoniku ale pomyślałam że może za wcześnie ??? i sama nie wiem :sorry2:ale za to Emilka chodziła bez pieluszki i raz się zsiusiała w majtki :-D ale nic nawet nie pisnęła tylko stała zdziwiona ;-)
U nas bylo wczoraj bardzo upalnie moj K to nawet sie opalil:tak:

Czesc.
A ja się uczę.
I dajcie znac co robicie jak Wasze dzieci robia sobie dobrze, szczerze? Nie wiem jak reagować, zabraniać nie będę.:tak:

Witam !!!

Zaglądam tylko na chwilunie i zmykam...bo w trakcie porządkowania i przeprowadzki jesteśmy....nareszcie...choć to pewnie sie okaże...heheh

Do tego pięknie na dworze, 24 stopnie, krótki rękaw...normalnie opalać sie można...szkoda, ze deficyt czasu wystąpił :-):-)

Napisze wiecej jak sie uporamy ze wszystkim...

Miłego popołudnia babeczki!!

Witam !!!

Zaglądam tylko na chwilunie i zmykam...bo w trakcie porządkowania i przeprowadzki jesteśmy....nareszcie...choć to pewnie sie okaże...heheh

Do tego pięknie na dworze, 24 stopnie, krótki rękaw...normalnie opalać sie można...szkoda, ze deficyt czasu wystąpił :-):-)

Napisze wiecej jak sie uporamy ze wszystkim...

Miłego popołudnia babeczki!!

Milego dnia i przeprowadzki. Pewnie szczesliwa jestes. Juz niedlugo bedziesz opalala sie we wlasnym ogrodzie :tak::tak::tak:

My dzis jedziemy na charytatywny piknik rodzinny gdzie beda rozne zwierzeta (baranki, kozki, krowki itp.), helikopter, balon i na zywo irlandzka muzyka i tance. Tylko zeby pogoda dopisala.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry