reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzieńdoberek:tak:

Wczoraj cały dzień spędziliśmy w górkach i padłam na nos zaraz po powrocie. A dzisiaj rano nie słyszałam budzika:baffled: Ach to górskie powietrze:-)
Szykuje się fajny dzionek - zaraz jadę na budowę, potem poszukiwań kiecki ciąg dalszy (został już niecały tydzień :baffled:), a potem już tylko same przyjemności - fryzjer i kosmetyczka:tak:

reklama
Dziendoberek Babencje:-)
Ja dzis w super nastroju pogoda rewelacyjna cieplej niz wczoraj i zero wiatru , u nas dzis druga niedziela hihihi bo mamy dzien wolny od pracy takze meza mam w domu obiadek prawie gotowy i posprzatane :-) Normalnie SUUUUUUUUUUUUper:tak::-)

i ja witam! jak poprzedniczka napisala dzis jest dzien wolny w Germanii i ostatni dziem karnawalu kultur,w stolicy to znow troszke na wolnym powietrzu poszalejemy!!!!!:-)

WISNIA nie jestem specjalistka w tym temacie ale mi tez sie wydaje (jak rozalce) ze moze przyczyna jest alergia?oby sie szybko wyjasnilo co i jak i zeby Ci sie humor poprawil!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Czesc Kobitki:-)
Goraco jak cholrka, dobrze ze troszke wiaterek wieje....
Julia usnela na dworku i tak spi druga godzine w wozeczku:szok::laugh2:nawet jej nie przeszkadzalo jak kotlety rozbijalam.....

Wisnia mi tez wyglada to na alergie......:-(moja siostra z dziecmi miala to samo ciagle chore....i okazalo sie ze MEGA alergicy na prawie wszystko:-(..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry