reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

no to super... w sumie by się nawet zgadzało bo w sobotę moja mama kosiła trawę a Iza łaziła obok niej... ale kurde czemu ma gorączkę??

wrrr w dodatku niania mnie dzisiaj wystawiła i nie przyszła szlag by to...

reklama
Alergia ogolnie tez oslabia organizm dlatego dzieci szybo lapia rozne chorobska......
wiec bardzo prawdopodobne ze cos sie jeszcze ta to zlozylo....
A moze to zabki Wisnai...???

Wlasnie wrucilismy z ogrodka oczywiscie po szalenstwach w basenie i jestem padnieta i dzieci tez a dzis o jedno mam mniej zostalo u szwagierki :tak::-)

u nas było dziś szaleństwo w misce :sorry2::-D .......może jutro na basen pojedziemy bo R w końcu ma wolne :baffled: ale znając go na basen sił nie będzie mieć i znów nie pojedziemy :baffled:

no Pyś ząbkuje - ostatnia czwórka się pcha ale Izka nie bardzo a to ona ma temp. i właśnie zaczyna kaszleć...
zabkowanie powoduje tylko spadek odporonosci ....a nie chorobe
u nas Wisnia było/ jest to samo
od kiedy mała jest na claritynie (odpukac jest spokuj) raz zapomniałam dac i juz była zaflegmiona , kaszlała tylko w czasie spania i tuz po no i oczka były juz zaropiałe(jeden raz zapomniałam dac)

zabkowanie powoduje tylko spadek odporonosci ....a nie chorobe
u nas Wisnia było/ jest to samo
od kiedy mała jest na claritynie (odpukac jest spokuj) raz zapomniałam dac i juz była zaflegmiona , kaszlała tylko w czasie spania i tuz po no i oczka były juz zaropiałe(jeden raz zapomniałam dac)
U mnie Jenni zachorowala jak wychodzily jej gorne dwojki bodajze:tak: a corka mojej kolezanki przy zabkowaniu miala zawsze katar i kaszel:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry