reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

zabkowanie powoduje tylko spadek odporonosci ....a nie chorobe
u nas Wisnia było/ jest to samo
od kiedy mała jest na claritynie (odpukac jest spokuj) raz zapomniałam dac i juz była zaflegmiona , kaszlała tylko w czasie spania i tuz po no i oczka były juz zaropiałe(jeden raz zapomniałam dac)

Iza też na Claritinie i właśnie w niedzielę nie dostała bo spała u mojej mamy, tzn dostała ale wieczorem jak wróciła do domu a zawsze bierze rano :baffled:

reklama
Witam laski
ja dzisiaj spałam z Izą bo miała prawie 40 stopni gorączki = prawie nie spałam ;-)
ale spadła temperatura i niedługo dzwonię do lekarki...

Matylda koniecznie daj zdjęcie :tak:, ja dzisiaj idę się fryzurować a jutro do kosmetyczki :-)

Dziewczyny.....pomocyy......
Siet Siet Siet....
Zapomnialam Wziac Wczoraj Tabletke Anty.....biore Zawsze O 20, A Wzielam Dzisiaj O 9.20:(......
Biore Cilesty......czy Ktoras Tez Tak Zrobila.....siora Kazala Mi Zazyc Od Zaru Dwie.....ta Wczorajsza I Dzisiejsza......no I Wziemam....ale Czy To Cos Da...czy Musze Uwazac Teraz Przez 7 Dni????

Lepiej uważaj przez te 7 dni ale nie potrzebnie brałąś 2 na raz zapomnianą bierzę sie odrazu a tą druga o normalnej porze przyjmowania

Dokładnie:tak:
Cilest to pigułka dwufazowa i jeśli zapomnisz o niej, ale weźmiesz do 12 godzin to wszystko powinno być ok. A następną o zwykłej porzez - czyli wieczorem o 20 :tak:

dokladnie tak jak mowia dziewczyny NUSKA lepiej 7 dni uwazac ale powinno byc wsio ok!!!

MATYLDA koniecznie sie pokaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WISNIA jak sie ufryzujesz tez wrzuc ZDJECIE! pokazujcie sie kobitki!!!!

Helou kobitki :)
Straszne mam braki po weekendzie i nie wiem kiedy je nadrobię,
dziś w pracy raczej nie, bo okropnie dużo roboty...
Miłego dnia! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry