Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie ol....a moje piersi po pierwsze nie za bardzo sie powiększyły i jakoś nie widze, aby przygotowywały się do karmienia![]()
i dlatego to mnie martwi....ale mam nadzieje,że to się zmieni, jeszcze troszkę czasu jest...choć tak jak zauważyłaś ol teraz to szybko poleci...
![]()

) zatracic odruchu ssania. mam nadzieje ze ten plan sie powiedzie a jak nie to bede karmic od 2 miesiaca swoim pokarmem ale wylacznie z butelki. zreszta ja nie zamierzam dluzej karmic swoim pokarmem jak do 6 max do 12 miesiecy. ani dnia dluzej!
Zrobiłam już sobie spisik wszystkich rzeczy które muszą się w niej znaleźć i w sobotę wysyłam swojego po rzeczy, które będę musiała ze sobą zabrać na poród. Choćby wlewka do lewatywy czy klapki pod prysznic... w międzyczasie pranko szlafroka, koszul, ubranka do porodu dla mojego mężczyzny itd. W przyszłym tygodniu będę już pewnie miała spakowane co wazniejsze, a reszta wypisana na karteczce, żeby w przedporodowej panice o niczym ważnym nie zapomnieć 
. Mam nadzieję, że jak się podładuje z godzinę, to może się obudzi, bo ponad rok był nieużywany, bateria miała prawo paść.
. Ma konsystencję papki