reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam w Nowym Roku :-)

oj cięzko wrócic do pracy po przerwie, cięzko....:sorry2: no ale jakos trzeba sie zorganizować...

Sylwek udany, posiedzileismy do 4 grając w grę planszową:-D najpierw zrobilismy sobie pyyszna kolacyjkę z T. a ppotem siedlismy w czwórke do gry i zrobilismy sobie przerwe tylko na szampana i zimne ognie i spowrotem do gry:-D:cool2: dobrze, ze T zadzwoniła o 23.45 bo bysmy północ przegapili:-D:sorry2:
ale było fajnie, tylko zamiast 1 nocki w plcey to mielismy w sumie 3, bo nocowalismy u męża siostry, a wczoraj jak wrócilismy to o 21.20 juz spalismy:tak::sorry2:

miłego dzionka wszystkim zyczę:tak:

reklama
Hej!
Witajcie w nowym roku:tak::-)
oj ciężko dziś było wrócić do rzeczywistości po tylu wolnych dniach, ciężko i do tego zimno okrutnie:dry:
a święta i sylwester niezapomnane, prezenty udane, Wiki dostała tyle zabawek, że trzeba będzie pokój powiększyć, na urodziny poprosimy tylko o ubrania chyba;-)

Hej Laseczki:tak:
Pierwszy dzień w pracy po takim lenistwie to masakra:-p Dłużył się i dłużył...

Rosmerta - fajna ta gra planszowa:-) Przyda nam się na następnego sylwka, bo raczej sobie nie poszalejemy jak w tym roku:-D

Hej!
Witajcie w nowym roku:tak::-)
oj ciężko dziś było wrócić do rzeczywistości po tylu wolnych dniach, ciężko i do tego zimno okrutnie:dry:
a święta i sylwester niezapomnane, prezenty udane, Wiki dostała tyle zabawek, że trzeba będzie pokój powiększyć, na urodziny poprosimy tylko o ubrania chyba;-)

to dokładnie tak jak u nas. musze kupic jakis kosz na zabawki ;-) a pokoj moze w tym roku sie uda....
Ja tez mialam ciezki dzien pracy po wolnych dniach trudno sie wstaje rano, a zosia miala 2 tyg przerwy od wczesnego stawania i dzis byla tagednia zeby wyrobic sie na 8.30:baffled:

Witam wtorkowo:-)

oj cięzko wstawac tak raniutko, ciezko, ale pocieszam się, że do weekendu juz tylko 4 dni:-p;-)

Matylda gra dla 3-4 graczy wiec jakies towarzystwo musiscie sobie skołować:tak::-) we dwójke nie da rady grac w to

my na urodzinki to kaske poprosimy chyba, bo zabawek juz zdecydowanie nadmiar, a jakaś zjeżdżalnia z hustawką do ogrodu by sie przydała np, więc zrobimy ogólnorodzinna składkę:tak::-) zreszta znając zycie to dadza i kaske i jakieś drobiazgi do zabawy też.... no bo jak tu do dziecka z pustymi rękoma przyjść:confused::-D

miłego dzionka babencje:-)

reklama
I ja witam wtorkowo:tak:
Coś czuję, że dzisiaj będzie kolejny dzień jak ledwo wysiedzę w pracy:-p Głowa mnie boli od wczoraj, na szczęście nie migrenowo, a o 12 urywam się do ginka.

Matylda gra dla 3-4 graczy wiec jakies towarzystwo musiscie sobie skołować:tak::-) we dwójke nie da rady grac w to

Wiem, wiem:tak: Poczytałam już sobie. Sylwestra zazwyczaj spędzamy ze znajomymi, w lokalu albo na tzw. domówce, więc towarzystwo się znajdzie:tak:

Miłego dnia Babki!

Do góry