reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

u mnie też szaro na dworze i zimno.biegiem tylko do sklepu i pewnie cały dzień w domu a wczoraj tak cudnie było że nawet załapaliśmy się na lody i wypad nad jeziorko.no nic może od powniedziałku będzie już tylko lepiej.

miłego dnia pa

reklama
Ale fajnie Rosmerta:tak:
A u nas cieplutko 21 stopni, obecnie. Koło południa była burza, ale popadało, pogrzmiało i znów jest fajnie. Właściwie cały tydzień bardzo przyzwoity:-) Lody Wikusia wcina codziennie, w drodze z przedszkola już marzy jakiego zje, lodożerca mały;-)

Witam piątkowo :-)

a dzięki, dzieki, Hubert szczęsliwy z samej perspektywy koncertu, jutro pewnie bedzie siedział na nim jak zaczarowany:-)

a my wczorajz mężem bylismy w kinie na filmie "Różyczka" - gorąco polecam!!! świetan fabuła, i świetna obsada i gra aktorska:tak:(Seweryn, Więckiewicz, Boczarska) naprawde warto obejrzec ten film

życze miłego dnia i duuuzo słońca:tak: u nas zachmurzone, ale kto wie, moze sie coś zmieni na lepsze

Hejka

Rosmerta, gratki wygranych biletow. :) Fajna sprawa takie wyjscie
Rozalka, jak dzis Twoje samopoczucie ? duzo zdrowia dla Ciebie.
Miska, moja mala tez lodozerca, chociaz codziennie ich nie je

U nas pogoda tez szkocka. Ciekawe jak bedzie w weekend?

witam.

Hejka

Rosmerta, gratki wygranych biletow. :) Fajna sprawa takie wyjscie
Rozalka, jak dzis Twoje samopoczucie ? duzo zdrowia dla Ciebie.
Miska, moja mala tez lodozerca, chociaz codziennie ich nie je

U nas pogoda tez szkocka. Ciekawe jak bedzie w weekend?

Dziekuje,mam wrazenie,ze troszke lepiej.Wprawdzie kaszel mnie trzyma,ale bardziej znosnie juz.

cześć dziś nie pada więc może fajny będzie dzień.zaraz zaczynam pakowanie i spadamy dziś do Gdańska.

fajny taki koncert też bym Szymka zaprowadziła na coś takiego,może któaś wie coą o tego typu imprezach w gdańsku???my w ramach rozrywki idziemy jutro w końcu do kina na wyśnionego Smoka :) ale na niedzielę znów kino i polecam każdej. jest film o żółwicy to film 3D pod wodą pokazuje rybki delfiny żółwie wieloryby.Jestem pewna że Szymek będzie mega zadowolony i wysiedzi w okularach.choć nigdy jeszcze nie byliśmy nA 3d Z NIM.

co do lodów to Szymek wpadł w ten klub lodożercy w Turcji musi być koniecznie lud gałkowany w waflu.

a no i pochwalę się że zakupiłam te koszulki co reklamują na naszym forum na rzecz domu rodzinnego. Szymek wybrał dla nas wzroy fioletowy z kotem.
miłego dnia i weekendu.

reklama
Do góry