reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2014

czesc
witam nowa mame
Kerna strasznie się ciesze ze sprawa się wyjasnia a z facetem masz racje ,dlaczego tylko ci najniżsi maja ponosić konsekwencje tych na stolkach,nienawidze takich ludzi
Magdzik20 może zrob jak Kerna pisze peluszkę na noc ,mój tez jeszcze ma na noc ale on strasznie dużo pije wiec pieluch to musss

u mnie tez jakos weny brak,dzisaj maz ma wolne ale porzadkuje dzialke na jesien,mi jakos nie chciało się isc ,za to w weekend musze bo trzeba aronie zerwac i będę robic sok dla synka

u nas w tym miesiącu trochę imprez bo i rocznica slubu(ale obchodzimy skromnie)i Szymka urodzinki

reklama
Wszystkie dziś na kurierów czekają, ja też się już doczekałam:-D
Zamówiłam na chrzest sztućce z grawerem,ale gapa ze mnie i nie wybrałam nr wzoru i oczywiście przysłali ten który najmniej mi się podobał :wściekła/y: nawet maila nie napisali, że nie wybrałam wzoru ... trudno , a i tak się bałam że do soboty nie zdążą bo późno zamówiłam
Odebrałam dziś wyniki posiewu i na szczęście są ok, dzisiaj na 16.30 mam wizytę , już się nie mogę doczekać no i od dziś zaczynam L4 :-D
Miłego dnia kobietki :happy2:

witajcie,

też czytałam że najlepsze ćwiczenia to pływanie, dobrze przygotowują do porodu:)

ahh Ci mężowie, ja z moim nie rozmawiałam prawie cały tydzień - ale to jedyny na niego sposób, i za każdym razem się sprawdza:-) prawda jest taka, że chyba jedynie trzeba liczyć na siebie. Ja już nie mogę się doczekać wtorku i usg 3d:) co chwila mi się śni chłopak i chłopak, może się potwierdzi. Piękna pogoda nadchodzi, wrzesień ma być ładny, ja na razie rozglądam się już za jakimiś jesiennymi butkami i koniecznie płaskimi :-)

ja czekam na jakas czesc do samochodu :-p hahah i w dodatku musze za nia zapłacic wiec musze siedziec w domu bo zaden sasiad nie odbierze mi paczki za ktora trzeba płacic :-p

u mnie pogoda sliczna słonko swieci i nawet ciepło jest ;-)napenwo pozniej zalicze spacer ;-)mam nadzieje ze taka pogoda bedzie w sobote bo chcemy zaliczyc grila;-)

Aniolinek tryzmam kciuki za wizyte , daj pozniej znac co i jak :-)

Witam wszystkie Mamusie;) Mam na imię Ola i podobnie jak wy termin na luty;)Podczytuję Was od jakiegoś czasu i chciałabym się dołączyć.przyjmiecie mnie?;)

beti w sumie wolę tak niż jakby miał się nie interesować wogóle... co do basenu to martwią go infekcje :-p
ja też czekam na kuriera ;-) z katalogiem z ikei:-)

katia też będę szarlotkę robić na weekend :tak:

aniolinek kciuki za wizytę

Monila, widzę że jesteś tylko kilka dni "starsza ciążowo"Czujesz juz ruchy?Bo ja zaczynam schizować...prawie tydzień temu poczułam pierwszy ruch(przynajmniej tak mi sie zdawało) i od tamtej pory cisza.wiem,ze na początku ruchy są rzadkie i nieregularne, ale zaczynam sie martwić...

Ale mi sie przytrafila niemila sytuacja... Bedac w sklepie natrafilam na zwolnionego przez mojego meza pracownika..Podszedl do mnie z wyrzutami.... Zagrozilam, ze wezwe policje, jak sie nie oddali... Po za tym co ja mam wspolnego z decyzjami mojego meza.. Zazdzwonilam do meza, zdenerwowal sie tym, ze czlowiek ma czelnosc zaczepiac jego zone. A zostal zwolniony z powodu 3 krotnego wyjscia z pracy przed koncem czasu pracy...

Na poprawe humoru zaszalalam troche z zakupami:) ale dla nowego bobasa jeszcze nic nie kupilam, o przepraszam 1 rzecz zamowilismy komode z przewijakiem.:)

W tym roku moj maly bobas bedzie sie uczyl jazdy na nartach:) moj 2,5 latek:) dumna jestem z Niego

Za to, moi rodzice wraz z rodzenstwem przyleca na swieta:) Ciesze sie bardzo:) A zalatwil to moj maz:) Za moimi plecami:) Przekonal moich rodzicow, ze bedzie nam milo, a szczegolnie ja bede sie cieszyc:) I moi rodzice zgodzili sie na zakupienie im biletow:) Ciesze sie bardzo:)

reklama
milola od tygodnia czuje bardzo wyrazne ruchy ... a wczoraj wieczorem to były juz takie mega kopniaczki:-) nie martw sie napewno jest ok pamietaj ze kazda z nas jest inna ;-)

własnie zajadam pyszne pierogi ruskie , hmm ale miałam smaka:-p

Ostatnia edycja:
Do góry