reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutówka u lekarza

Własnie wróciłam od gina. Jest wszystkook, pobrała mi cytologię. Nie mam jeszcze drugiego okresu (pierwszy miałam 8 marca), ale ginka powiedziała mi, że mogę wcale tak szybko nie dostac, jeśli karmię. Więc do końca nigdy nie będę pewna :baffled:

reklama
A JA SIE BOJE ZAKłADANIA TEJ WłADKI JAK CHOLERA
Normalnie zakłada sie w czasie okresu (z poslizgiem-łatwiej i mniej boli) ale ja go nie mam .Gin powiedział ze jak nie dostane(mam jeszcze tydzien) to załozy bez:sick:
joasiek ja tez słyszałam ze ich skutecznosc nie najlepsza no i trzeba je brac bardzo ale to bardzo o czasie:-p bo inaczej spotkamy sie na watku GRUDZIEN 2007:-p

Byłam dziś u mojej gin...No i wiecie co sie dowiedziałam? NIC!!! Taka jestem zakręcona,że zapomniałam o wiele rzeczy zapytać..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jedynie to tylko o antykoncepcje..ale zdziwiła mnie, bo dopiero jak dostanę pierwsza miesiączkę to mam sie zgłosić (oczywiscie po zakończeniu)i wtedy cytologia i dopiero przed kolejną miesiączką przepisze antykoncepcje...ciekawe kiedy to będzie???:confused::confused: Nie wiem dlaczego wy już macie tablety a ja nie dostałam...:eek::eek: a ja nie chce wpadki i chyba nici z....:cool2::cool2::cool2:

Mysia, dlatego masz przyjsc po miesiączce, bo nie karmisz piersią. Z tabletkami Cerazette nie trzeba czekac do miesiączki, a z innymi tak. Pewnie niedługo dostaniesz miesiączkę.

Wczoraj dostałam miesiączkę :baffled: Teraz to już na pewno nie zaufam tym tabletkom skoro lekarz mnie uprzedzał że od miesiączki ich skuteczność spada... cholera :dry:
Agusia9915: kiedy Ty zakładasz wkładkę? Dziewczyny jak już założycie to napiszcie co i jak, to może ja też się zdecyduję :confused:

No i dostałam wczoraj okres!!! Wreszcie nareszcie!!! Bo nie chce po raz drugi w najbliższym czasie zostać mamą:no::no: wiec po okresie do gin i recepta na anty...:-D:laugh2:

reklama
dziewczyny wy juz macie okres??? ja jestem 8 tygodni po porodzie i nie mam moze dlatego ze karmie piersia??

Do góry