Własnie wróciłam od gina. Jest wszystkook, pobrała mi cytologię. Nie mam jeszcze drugiego okresu (pierwszy miałam 8 marca), ale ginka powiedziała mi, że mogę wcale tak szybko nie dostac, jeśli karmię. Więc do końca nigdy nie będę pewna 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

bo inaczej spotkamy sie na watku GRUDZIEN 2007

Jedynie to tylko o antykoncepcje..ale zdziwiła mnie, bo dopiero jak dostanę pierwsza miesiączkę to mam sie zgłosić (oczywiscie po zakończeniu)i wtedy cytologia i dopiero przed kolejną miesiączką przepisze antykoncepcje...ciekawe kiedy to będzie???
Nie wiem dlaczego wy już macie tablety a ja nie dostałam...
a ja nie chce wpadki i chyba nici z....

Teraz to już na pewno nie zaufam tym tabletkom skoro lekarz mnie uprzedzał że od miesiączki ich skuteczność spada... cholera