reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutówka u lekarza

lil kate nie możesz zadręczać się głupimi myślami. Wszystko będzie dobrze (w końcu wszystkie za Ciebie kciuki trzymamy). Napisz jak najprędzej co wyszło na tym badaniu. Jesteśmy z Tobą!!!

Kurcze, mam nadzieję, że z tym seksem wróci kiedyś do normy... Bo inaczej... masakra...:eek:

reklama
przez ta pieprzana sluzbe zdrowia ciagle zyje w niepewnosci. dali mi zdjecie kregoslupa na plycie cd, a u mnie w przychodni nie mieli komputera zeby je obejrzec.:wściekła/y: i na chybil trafil zapisali mnie na 2 tygodniowa rehabilitacje pradami:baffled: ciekawe czy to cos pomoze... raz w zyciu chcialam na cos naciagnac NFZ (poza porodem) i gowno:wściekła/y:

teraz oczywiscie musze isc prywatnie do specjalisty ktory bedzie mial komputer:wściekła/y: niby ogladalam sobie ten moj kregoslup na swoim kompie i zadnego guza nie widze wiec boje sie troche mniej. A moje czarne mysli stad ze 2 miesiace temu moj wujek zmarl na raka kregoslupa.

Pociesza mnie tez fakt ze moja kumpela koszykarka (wiec tez wysportowana) miala takie ataki po ciazy i tez bylo u niej pogotowie i samo przeszlo :tak: wiec nie ma sie co lamac.

juz jestem po zalozeniu i musze przyznac ze wcale to takie straszne nie bylo:tak: nie bolalo mnie to zalozenie raczej bylo to nie przyjemne ale trwalo to gora 5 minut pozniej zrobila mi usg i wszystko ok za miesiac do kontroli:tak:
wiec dziewczyny ktore zamierzaja zalozyc nie bac sie bo to nie boli przynajmniej mnie nie bolalo:tak:

madzia24 no to super! Pewnie też się zdecyduje, bo to regularne branie tabletek zawsze mnie stresowało :-p A wiesz może jak się nazywa ta Twoja wkładka?

No własnie ja tez jestem ciekawa jaka to wkładka?
Moja gin powiedziała ,ze załozy mi wkładke ale dopiero w lipcu bo jestem po cesarce i musze troche odczekac.
A na pigułki nie chciała sie zgodzic bo mam jakies problemy z hormonami.I oczywiscie w ciaze tez nie moge zajsc co najmniej jeszcze przez 3 lata chociaz wcale nie tesknie do hipopotamich kształtów- dlatego nie moge sie juz doczekac tej wkładki...

o kurcze nawet nie zapytalam jak sie nazywa miala juz swoja przygotowana ja nic nie musialam kupowac:tak: wchodzac tam do gabinetu bylam tak zestresowana ze nawet nie patrzylam jak ona tam przygotowuje ale jak sie bede umawiac z nia na kolejne usg to sie napewno zapytam:tak:
tylko teraz zaczelam plamic i nie wiem czy to normalne bo tez sie nic nie zapytalam:confused: taka gapa ze mnie

to po cesarce trzeba czekac z wkladka:confused: to mnie troche podlamalyscie:baffled: we wtorek ide do ginekologa to sie wszystkiego dowiem. ale pocieszajacy jest fakt ze to nie boli az tak bardzo :tak:

reklama
A ja już od 10 dni mam krwawienie.. chyba miesiączkowe???? Nigdy w życiu nie miałam takiej długiej miesiączki! Zawsze to były 3 dość lajtowe dni i spokój. Co prawda krwawienie jest malutkie, bo wystarczą 1-2 podpaski na dzień, ale tak długo??????? :szok:

Do góry