reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutówka u lekarza

karola kobiety karmiące piersią z reguły mają później pierwszy okres..A niestety już nie karmie...ale widzę,ze i od reguły są wyjątki..Kasiad już pierwszy miała, a teraz znowu nie ma, o ile dobrze pamiętam to i Parti już coś pisała...Nie masz sie czym martwić...ja na innym wątku czytałam,ze kilka dziewczyn nie miało okresu nawet 1-1,5roku :szok::szok: po porodzie

reklama
raczej tak karola04 ja tez nie mam okresu a jestem 10 tygodni poorodzie, ale od tygodnia biore cerazette i jestem ciekawa czy padne ofiara podobno czestych plamien, czy beda krwawienia czy zupelnie nic...wszystko mozliwe....

mi jeszcze nic nie grozi a co do sexu to jakos nie moge sie przelamac hmmm moze obecnosc synka w pokoju juz sama nie wiem ale jakos nie moge zaskoczyc :baffled:

Karola szczerze mówiąc ja też mam z tym kłopoty. Mój popęd zawsze był trochę ospały, ale teraz to już całkiem.... A mówią, że po dziecku kobieta się rozbudza...:baffled: Ja to najchętniej poprostu się przytulam do męża i tyle
, ciekawe jak długo on to wytrzyma:confused::eek:

A ja mam apetyt na seks ogromny!! Czasem nawet dwa razy dzienie meza maltretuje :laugh2:

dzis ide odebrac zdjecie kregoslupa i do rehabilitanta na wizyte. boje sie ze to nowotwor... musialabym zacza szybko szukac drugiej mamy dla Makrelki:-(

lil kate, coz Ty za glupstwa wypisujesz:wściekła/y: przestan.....
a co do okrose to rowniez nadal nie mam, a seksik raz tylko byl<bolalo:baffled: > i na razie przerwa, zablokowalam sie chwilowo:sick: biedny ten moj mezulek:-p

Lil kate, co Ty za głupoty wypisujesz :wściekła/y: Jakiej drugiej mamy :wściekła/y: Obojętnie co to bedzie, jak szybko podjęte leczenie, to większosc nawet nowotworów jest wyleczalna. Ale wątpię, żeby był to nowotwór. Kęgosłup ma to do siebie, że strasznie boli, bo odchodzą z niego liczne zakończenia nerwowe. Pewnie czeka Cię długa rehabilitacja poprostu.

lil kate ale ty pusta jesteś!!!:wściekła/y::wściekła/y: Takie głupoty wypisywać!!! Od razu nowotwór, ble, ble, ble:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To ja też musiałabym sie zacząć martwić...a jakoś do tej pory sie za to nie wzięłam...:eek::eek:

A z tym okresem to różnie bywa...ja mam już trzeci dzień, do tego dość mocno krwawię, a zazwyczaj miałam okres trzy dni:baffled::baffled: No ale gin mówiła,ze tak będzie...za to później będę miała mniejsze opory do seksu, bo teraz to panicznie się boje wpadki :baffled::baffled: i tylko raz się zdecydowałam..ale jakoś ze strachem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

lil kate: Głuptasie, ale wystrzeliłaś z tym nowotworem :szok: Ty jesteś taka wysportowana dziewczyna, ale może jakimiś treningami nadwyrężyłaś sobie coś w tym kręgosłupie, a ciąża to tylko spotęgowała? Ćwiczenia rehabilitacyjne mogą zdziałać cuda, więc na pewno będzie poprawa... no i w końcu sobie poćwiczysz, może to nie będzie nie Twoje ukochane tea-bo, ale zawsze coś ;-)

A z seksem to niestety norma... jak karmimy to coś tam się dzieje z naszymi hormonami i spada nam poziom libido. Lekarz mi tłumaczył dokładnie ale zapomniałam o co chodziło :-p Na pocieszenie zapewniał mnie, że po skończeniu karmienia wszystko powinno wrócić do normy :happy:

reklama
Ja niekarmie a do sexowania mnie nie ciagnie :baffled: chyba sie boje ze wpadne ale bezsens bo sie zabezpieczam ale zawsze jest to ale........

Do góry