reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutówka u lekarza

Joasiek, ja tez tak sie czuje :laugh2:

a jutro was opuszcze i udaje sie do szpitala i nie wroce do porodu. bede wysylac smsy zebyscie byly na biezaco :tak:

reklama
No to powodzenia Lil kate!!! może pełnia i atmosfera szpitala przyspieszy Ci akcję porodową:-)
Ja jutro ide do lekarza na wizytę kontrolna i usg. Zobaczymy co powie. Nie chciałabym jutro urodzić, bo wtedy Tosia urodzi się w dniu urodzin swojej babci, czyli mojej teściowej. Mogłaby mieć zbyt duzy powód do dumy...;-)

ja też ide jutro do lekarza mialam byc tydzien temu ale bylo tyle babek że uciekalam do domu minimum 4 godziny czekania. Czuje sie ok wiec chyba nie bedzie zly-tylko mam wyrzuty sumienia :-( :-( moze wyrodna mama jestem :confused: i chyba przez to mam takie straszne sny o porodzie.

Ja też jutro do lekarza się wybieram...choć nie obraziłabym sie jakby mały zechciał sie urodzić przed tą wizytą...:tak: Ale z tego co widzę to marne szanse, najpierw obawa o poród przedwczesny, a teraz pewnie przenoszę....
Choć mam dziwne przeczucie...od wczoraj strasznie boli mnie krzyż, promieniuje na całe plecki i biodra, brzuszek jak kamien, boli jak na miesiączkę tylko bardziej i ciągle, do tego tak strasznie opadł,ze nogami mi trudno przebierać :-D:-D do tego ogromny ból krocza...:baffled::baffled: no ale jakoś staram sie nie myśleć o tym,że to mogło by być już....:szok::szok: bo wtedy się zaczynam bać...

No jasssne... najlepiej idźcie jutro wszystkie i urodźcie.. i zostawcie mnie tu samą z tym wielkim brzucholem!!! :wściekła/y: :-p :-D :laugh2: :-D

A mnie się dzisiaj śniło, że grałam w Teatrze razem z Małaszyńskim :-D i to był baaaardzo przyjemny sen... aż zła byłam jak mnie kochany obudził stojąc nad moim łóżkiem :cool2:

Ja tez nie chce zostac tu sama;-), bo nic nie zapowiada abym wczesniej urodzila. A wizyte mam w poniedzialek i wtedy dowiem sie ile DZidzia wazy i jak tam z moja szyjka.

Spoko dziewczyny - ja sie nigdzie nie wybieram. Bardzo chciałabym ale ginka na wizycie ostudziła moj zapał i powiedziała ze jeszcze hen daleko w lesie jestem i szybko nie urodze:no: A w niedziele to juz byłam prawie pewna ze zaczynam-taki mnie skurcz złapał.:tak:

A odstawiłyście magnez? Bo mnie właśnie wczoraj lekarz uświadomił, że czas odstawić bo magnez tylko hamuje skurcze :tak:
Ja się chyba zacznę już raczyć tą herbatką z liści malinowych, może coś ruszy :confused:

reklama
Spokojnie:-) Ja tam sie nie nastawiam na tak szybki poród- przed terminem. termin mam dopiero na środe i znając moje szczęście to ja przenosze tą ciążę;-)

Do góry