agusia9915
Matka wariatka
a mi moj gin powiedział wczoraj ze terminem z USG jest tylko pierwszy aktualny a reszta to pokazuje tylko na podstawie wielkosci dzidzi kiedy i tym sie nie sugerowac!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

trzymajcie sie foczki ja tu bedę pilnować porządku
chociaż dziś idę też do lekarza ciekawe co mi powie ale ja czuje sie extra tylko nie zrobilam badania krwi i moczu totalny brak czasu- ta cholerna szkola ale jeszcze w niedziele kolosa mam do zdania. Jak obleję to trudno poczeka do lata.

pewnie przenoszę, znając swoje szczęście
choć po tym jak sie czuje to moze to możliwe...