Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Gdzie ona u mnie stres znalazła?????? No, może trochę...;-) Ale diagnozę wydała: no, dziś to raczej pani nie urodzi, ale już niedługo. Wśród zaleceń było, że jak nie urodzę tydzień po terminie, to mam się zgłosić do szpitala, ale sama nie wierzyła, że tyle się zejdzie
. Szyjka mięciutka i spłaszczona, choć zamknięta jeszcze, dzidzia siedzi grzecznie w wejściu do kanału, tętno ma miarowe i w sam raz, rusza się systematycznie, więc mam CZEKAĆ:-) . Teraz to mam nadzieję, że młody poczeka do piątku, żeby macierzyński mi starczył do wakacji
. Do piątku to może jeszcze wytrzymam

. No, z wyjątkiem 3-6 rano - wtedy są średnio co 20 minut
. I to nie żadne skurczyki, tylko skurczyska
Czop też twardo siedzi. Jednak liczę na ten piątek
. Najwyżej wezmę wtedy dzień opieki nad dzieckiem albo zwolnienie
Nie zamierzam na 2 dni wracać