Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
haj, ja bylam wczoraj u endo i tez nie jest za dobrze - poziom hormonow tarczycy taki, ze branie lekow wykluczone, bo ciaza by sie nie utzrtymala, mam wytrzymac do porodu i ogolnie dbac o siebie, chyba bedzie cesarka, a po porodzie leczenie, poplakalam sie jak wyszlam od niego
U mnie nie skończyło się happy-endem. Jestem już po zabiegu, ciąża obumarła w 6 tygodniu. Trzymajcie się ciepło i dotrwajcie bez problemów do rozwiązania. Do zobaczenia na innych wątkach...
Wisnia nie martw sie na pewno wszystko ok ale ja tez sie nie moge doczekac usg ktore mam w piatek zeby sie upewnic ze wszystko ok bo ostatnio strasznie mnie boli brzuszek moze to po tych wczasach bo naprawde bardzo duzo chodzilismy po gorach narazie staram sie nie zamartwiac zobaczymy co powie gino w piatek
Moj gin mi odradził film .Zabardzo szkodzi dziecku, tak dlugie naświetlanie.Nie chce ryzykować jeśli jest jakieś ale, to moja 3 ciąza i musze zrobic wszystko zeby było oki.Mam natomiast fantastyczne zdjecia .WYŚLE JE JAK SIE NAUCZE JAK TO ZROBIĆ. Dzidza jest piekna i duzo wieksza niż na 12 tygodni.