reklama
happy26
Zaciekawiona BB
witajcie
ja prawdopodobnie bede miala termin na poczatek lutego, internetowe kalkulatory pokazują mi 1-2 luty 2012. Pierwszy test zrobiłam 5 dni temu, wyszedł pozytywny
, naspny godzinke pozniej, wynik był ten sam.Okres spoznia mi sie dokladnie tydzien. wczoraj ponownie zrobilam test zeby sie upewnic
oczywiscie wynik ten sam.
ja prawdopodobnie bede miala termin na poczatek lutego, internetowe kalkulatory pokazują mi 1-2 luty 2012. Pierwszy test zrobiłam 5 dni temu, wyszedł pozytywny
MITRA ja jestem z Bydgoszczy,mysle ze wszystko sie przedluzy troszke,choc ja mam umowe na czas okreslony,wiec pewnie przedluzy sie do dnia porodu,chyba ze pracodawca mi przedluzy umowe w co watpie
NAGAPALMA!!!Super!!!Gratuluje!!!Teraz dbaj o siebie!!!
NAGAPALMA!!!Super!!!Gratuluje!!!Teraz dbaj o siebie!!!happy26
Zaciekawiona BB
wiola1808. dziekuje
. tak, to bedzie moja pierwsza dzidzia, Twoja tez? jeszcze sama w to do konca nie wierze
. chociaz od stycznia staralismy sie. obecnie jestem w uk a z pl jestem z okolic elbląga. Napisz mi tez cos o sobie. robilas juz test? pozdrawiam
ile masz lat? fajnie ze mozna tu porozmawiac z kimś kto jest w podobenej sytuacji 
HAPPY26.Mam juz corke 3letnia i jestem z Bydgoszczy.Mam 25lat.Zanim poznalam meza i sie zakochalam:-)to mieszkalam w londynie,bylo bardzo fajnie.moja siostra z rodzinka jest tam na stale.a Ty dokladnie w jakim miescie mieszkasz??Jestes tam sama z mezem czy macie obok siebie jakas rodzinke?ojjj wierze Ci,ze ciezko jest Ci w to uwierzyc,ale zapewniam ze przepiekny czas przed Toba.Ja testowac bede sie jutro rano,zalozylam ten watek dla mam lutowych,ale nie bylam pewna czy bede mogla w nim uczestniczyc.hehe.takze ciazy u mnie poki co na 100% to nie ma,ale wszystkie objawy na to wskazuja,juz raz przez to przechodzilam.A Ty masz jakies objawy??Rodzic bedziesz w Anglii??
happy26
Zaciekawiona BB
Jestem tu od ponad 3 lat z chłopakiem i niestety, ale nie mam tu zadnej rodzinki:-( a bardzo chcialabym. ja za miesiac koncze 27 lat. Moje jedyne objawy jak na razie to brak okresu od tygodnia i 3 testy pozytywne. czuje sie chyba normalnie
. Myślę, że chyba tutaj bede rodziła. Moja mama w Polsce pracuje w szpitalu jako położna, mam nadzieje, że bedzie chociaż przy mnie jak bede rodziła, na pewno bede sie czuła pewniej i bezpieczniej. a Ty jakie masz objawy? Nie korci Cie zeby szybciej zrobić test
? ja bym nie wytrzymała:-)
(do londynu mamy bardzo daleko, ja jestem z okolic Exeter)
(do londynu mamy bardzo daleko, ja jestem z okolic Exeter)
hAPPY26 korci i to strasznie,ale brakuje mi jeszcze pare dni do NIEoczekiwanej @,boje sie ze nic nie wykaze,,a bedzie mi przykro,a za 2dni @i tak nie przejdzie i wtedy znow test...a tak bede miala pewnosc.A objawy mam podobne jak z corka,pobolewa mnie podbrzusze,czasem cos zakluje,no i cycki wyplywaja ze stanika
Brodawki zbrazowialy i swedza.To bedziesz miala pomoc przy porodzie!!super!!moja mama to by chyba zawalu dostala,jakby miala byc przy moim porodzie:-)Nie kazdy sie nadaje.hehe.A ty pracujesz??Slyszalam ze w anglii tak latwo nie chca dac L4,to prawda?
Brodawki zbrazowialy i swedza.To bedziesz miala pomoc przy porodzie!!super!!moja mama to by chyba zawalu dostala,jakby miala byc przy moim porodzie:-)Nie kazdy sie nadaje.hehe.A ty pracujesz??Slyszalam ze w anglii tak latwo nie chca dac L4,to prawda?reklama
happy26
Zaciekawiona BB
nie pracuje, ale starałam sie własnie o prace. powiedziałam kolezance z tej pracy o moich podejrzeniach ciąży, to ta poszła i powiedziałam dla szefostwa i teraz sie zastanawiają co ze mną zrobic. zobaczymy... No tutaj raczej nie jest jak w Pl., ze mozna sobie isc na zolnienie, tu raczej nie chcą dawadać zwolnienien, chyba że na prawde coś złego sie dzieje. Wiec w obecniej sytacji pewnie tej pracy nie dostane i nie bede miala problemu ze zwolnieniem lekarskim
. Życzę szczęścia przy jutrzejszym testowaniu
, bede trzymala kciuki i oczywiscie szybko daj znac co i jak