reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Luty 2012

reklama
A mnie nie będzie... :-( zachciało się chłopu jechać do mamusi... :-( i wrócimy dopiero w poniedziałek... Ech... ale to w sumie trochę mus. Mój gdzieś posiał dowód i trzeba zacząć załatwiać nowy dokument, więc po części ma usprawiedliwienie. Generalnie dlatego tez nie protestowałam intensywnie. Ale szkoda, bo do usg jeszcze mam tyle czasu, a tak bym zrobiła dodatkowe i by było ewentualnie na potwierdzenie płci.

blair_90 - co do kawki to tak nie koniecznie - ponieważ jej nie pijam. Ale tak się spotkać posiedzieć i pogadać :D

geniusia - a nie możecie najpierw podjechać na te USG? a potem jechać do mamy męża?

Idę Kubę spać położyć, znów głowa mnie zaczyna boleć... ehh - oby szybko mi przeszło !!!
Dzisiejsza nocka była super, jak i dzień - bez bólu ;)

Hej dziewczyny, muszę Wam powiedzieć że dziś odetchnęłam z ulgą w sprawie remontu u mnie.
Zostało już tylko drugi raz pomalować duży pokój i można zacząć sprzątać, układać itp.... co pewnie mi zajmie z miesiąc :)
Dziś zaczęłam się za to stresować nową sprawą - w środę mam egzamin na prawo jazdy :/

a czemu Wy tak wszystkie na Sadybę akurat jedziecie? tak przypadkiem czy o czymś nie wiem? :)))

:-)Karola2 super że już kończycie z tym malowaniem. Teraz zostaje tylko doprowadzic reszte i po wszystkim.

Prawkiem się nie denerwój zobaczysz wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki będzie dobrze :-) Ja swój egzamin wspominam jako jedną z przyjemniejszych rzeczy jaka mnie spotkała.

Karola2 - będziemy trzymać za Ciebie kciuki, na pewno zdasz za 1 podejściem to prawko !!!
Co do Sadyby - to w niedziele jest tam coś organizowane dla przyszłych mam ;)

blair_90 - napisałam Ci numer telefonu jakby co na priv.

A ja znów spać nie mogę, teraz to może być przez tę zmianę miejsca... wrrr ;/ Uwielbiam być w ciąży ale ta ciąża jest bardzo męcząca. Tyle nie przespanych nocy to jeszcze nie miałam... ehh widocznie taki jej urok - obym z czasem mogła normalnie spać.

Zaraz chyba wejdę na allegro i zacznę buszować za czymś dla maleństwa... nie mam innego co robić.

Miłej niedzieli życzę

reklama
Do góry