reklama

Maj 2011

reklama
Dziewczyny wpadłam tylko się przywitać, nie było mnie kulka dni bo byłam u mamy, mężuś wziął się za remont i uciekłam do mamusi poodpoczywać:-)
Zaraz poczytam co się u was działo a tym czasem miłego wieczorku;-)

Cześć laski
Ja dzisiaj byłam na szkole rodzenia i w połowie powiedziałam do P że uciekamy akurat była przerwa na kawę. Nic się nowego nie dowiedziałam żadnych pozycji do porodu żadnych ćwiczeń żadnych oddechów czysta teoria a teorie to ja se w domu poczytam. Potem kupiliśmy kilka rzeczy do ogródka i cały dzień w ogródku siedzieliśmy i robiliśmy (czyt. ja siedziałam na leżaku i pokazywałam palcem co gdzie i jak a P wykonywał) a teraz jestem tak zmęczona że idę się kąpać i spać.

Dobry wieczór :-)

Mieliśmy dziś zdjęcia, miało być po najmniejszej linii oporu, a i tak zeszło czasowo i zmęczeniowo ;-)

melia, sylwia - trzymam kciuki, byście przegnały katar. kamcia - a Tobie komp odpalił.
dobrawa - witam :-)
mandrzejczuk - jestem pełna podziwu!

A ja dopiero odpaliłam BB po dzisiejszych wojażach i jestem tak zmęczona, że chyba pierwszy raz od początku ciąży położę się do 00:00 :-)

Resztę opiszę w odpowiednich tematach.

Tymi pazurkami mnie zmartwiłyście znaczy co, nie mogę sobie pomalować góry i dołu choćby na jakiś delikatny, naturalny kolor?

A u mnie dziś zjechała się rodzinka i troszkę się nachodziłam,ale fajnie było.
A z nieprzyjemnych rzeczy - dziś się przewróciłam u siebie w pokoju:crazy: Na szczęście uderzyłam się tylko w udo i upadłam na kolana,więc dzidzia bezpieczna, ale się strachu najadłam co nie miara:-( Na szczęście mały fika i daje o sobie znać. Teraz, gdy powinnam spać to nie mogę,bo rwie mnie wszystko od łażenia

mój kom jeszcze nie odpalił :-( nie wiem czy wogóle odpali.. kurde kolejny popsuty:baffled:
ale jutro od 13 będę miała kompa na cały dzień od kumpla bo idzie do pracy to nadrobię wszystko a w środę spotkam się ze znajomą co jej mąż zna się na kompach , może coś będzie umiał zaradzić.. wyczytałąm już że płytę główną trzeba przeczyścić i powinno odpalić.. ale gdzie ta płyta to ja nie wiem:-p

mam nadzieję że się uda.. a jak nie to moze jakiś styk się przepalił to wtedy damy do naprawy zeby działał ... bo kolejne zdjecia poszły się... ***:-(

dobra to ja już zmykam bo dzisiaj tylko na chwilę wpadłam..
w dzień nie mogłam bo się źle czyłam.. rano wymiotowałam a później byłąm zmulona i poszłam spać:sorry2:

także do juterka babeczki moje :-)

reklama
Witam się niedzielnie. Ja dziś sama bo M w pracy. Od rana kiepsko się czuje. Nogi puchną,żebra dalej bolą,wczoraj wieczorem się zryczałam tak mnie bolały,że ani siedzieć ani leżeć,nie wiedziałam co ze sobą zrobić.

Na razie u nas słonecznie,ale dalej wieje i nawet 10 stopni nie ma na termometrze.

Hope z tego co sobie kojarzę to nawet bezbarwnym lakierem nie możesz pomalować paznokci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry