reklama

Maj 2011

Witajcie Dziewczyny:-)

Kamcia - pstryknij tą fotkę, bo nie zdążysz... i trzymaj się dzielnie!

Ilonka - jakby co, to ja się pisze na nadmiar pokarmu, mam nadzieję, że moja mleczarnia nie zawiedzie, ale póki co - susza totalna;-)

Umówiłam się z Zosią, że w sobotę może się rodzić, w piątek pójdziemy poćwiczyć w szkole rodzenia, a na niedzielę będzie z nami :-D ciekawe, czy posłucha hahaha

ale tak serio, to nie mam letnich ciuchów ciążowych:baffled: i robi się to problematyczne powoli...

reklama
Witam!
kamcia trzymam kciuki:)
mój M. przyjechał dzisiaj o 3.30 nad ranem, auto już u mechanika, najlepsze z tego wszystkiego jest to, że zostaje do niedzieli. Juuuuuuppppppiiiii:-)

A ja dzisiaj byłam na wymazie GBS, wyniki za tydzień, a potem poszłam na KTG, tętno ok, Synek spał w trakcie.
A dzisiaj czeka mnie jeszcze prasowanie, całe szczęście mama ma mi pomóc, bo tego jest tyle, że chyba z kilka dni by mi to zajęło. Dzisiaj piorę ostatnie już pranie z pościelą dla małego.

Kamcia to Ty już może urodzisz lada chwila, ale doczekaj tego kuriera:-D

Ja dziś od rana na wkładce i jak się podcieram mam wydzielinę z krwią i całe podbrzusze mnie boli, od wczoraj kirepsko u mie z apetytem... mam nadzieję,że moja córeczka wreszcie będzie chciała wyjść:-)

Ojejku chyba se odpuszczę te podłogi mam bardzo silne i bolesne skurcze, z bólu aż mnie skręca. Co ta moja mała znowu wymyśliła??
Kamcia trzymam kciuki aby to już to

Kamcia skurcze masz co 5 minut? A bolą już czy tak tylko są? Mam wrażenie, że Ty faktycznie doczekasz do przyjazdu kuriera a potem się rozsypiesz ;) Może wody Ci odejdą na jego widok :D
nom co 5 min i tak bolą dziwnie... raz mam takie że czuję ze są a raz bolą.. ale nie tak że mała ciśnie główką w dół tylko tak bolą jakby mnie rwało .. jakbym się przeziębiła podczas okresu i wtedy jak bolą jajniki i w plecach korzonki...

styna Ty trzymaj kciuki zeby to właśnie ejszcze nie było to :-p
kurier pojechał.. za 30 min ma mąż wrócić z pracy:tak:
jeszcze sie trzymam:-D

alex ciesze się że męża będziesz miała przy sobie na kilka dni:-)

aaa i wogóle powiem wam że naprawdę każda ciąża inna i każdy poród te ż...z Vi jak miałam takie bóle lekkie jak teraz miałam przedwczoraj to już na 2 dzień rano miałam córkę z sobą..
a teraz ..
już 3 dzień i powoli się nasilaja.. powoli.. powoli... i jeszcze nie rodzę..
a jakby patrzeć na 1 ciążę to kmoje dziecko miałoby już 2 dni:-p
może ona czeka ze mną do tego maja:-D

ania może jeszcze urodzisz wczesniej niż ja:-D
trzymam kciuki *&&&&&&&&&&&

reklama
Kamcia Ania i Styna - Wy wyścigi dzisiaj robicie? Zaraz wszystkie na porodówkę pojadą i z kim będę przeżywać Wasze porody?

A ja chcę gdzieś pojechać na weekend majowy! A tu pogody ma nie być u nas :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry