reklama

Maj 2011

reklama
Yra może przy cc jest mniejsze ryzyko infekcji tym świństwem. Poniekąd dziecko nie ma kontaktu wtedy z florą bakteryjną matki bo zdaje się wody są jałowe. A przy sn przeciskając się przez kanał bakterie się przenoszą. Ale co by nie było grunt, że mały zdrowy ;) I śliczniutki :D

kamcia styna kobietki trzymam &&&&& za nie dlugo pewnie juz bedziecie miec dzieciaczki przy sobie:-)

bea biedna Natalka, ale dadza jej antybiotyk i wszystko bedzie dobrze, glowa do gory:-)

Jestem, piszę ze szpitala a co tu się dzieje? Spuściłam was z oczu na jeden dzień (!) a wy się sypiecie bez ładu i składu?? Dobrze, że mi Marzenka donosi :-p Dziękować :-)

Trzymam kciuki babeczki, oby wszystko poszło jak po maśle! Normalnie nie jestem w stanie nadrobić i ogarnąć tych emocji z dwóch dni :-)

U mnie ogólnie nic nie wiem, każde KTG inne, wychodzą fale dunaju, kropki biedronki, szlaczki zygzaczki. Lekarze na obchodzie dowcipkują i tyle. A ja po ścianach z nudów chodzę. W pokoju 4 baby, jedna brzydsza od drugiej :-p Ta najbrzydsza chrapie jak ciągnik, całą noc nie spałam a szpital jest do doopy. Bierzcie ze sobą walizkę jedzenia, bo można z głodu umrzeć. O 17 kolacja a potem zęby w poduszkę a i porcje marne, na obiad zupa z wyciśniętej ścierki i jeden gołąbek :szok::-D To porcja dla Jagody, ja się pytam gdzie dla mnie??

Poza tym mam w ręce jakiś obleśny wenflon, na drugiej jakiś pasek z danymi, czuję się jak z nieśmiertelnikiem na wojnie, dzidzia robi wieś i kopie na każdym KTG w czujnik, kilkanaście razy dziennie sprawdzają serduszka, jakie to wszystko dziwne.

Idę poczytać co jeszcze u was :-)

Aaaa tak w ogóle na KTG piszą się skurcze (ledwo odczuwalne), rozwarcie na 1 palec i dzisiaj czop powiedział papa :-p:-) Ale nie podbarwiony, wiec mam jakieś 2 tygodnie, hłe hłe.

Ostatnia edycja:
reklama
kamcia styna-trzymam kciuki!!!!
yra- mała miała wczoraj 14 bilirubiny,dziś ponoć ładnie schodzi,ale nie przybiera na wadze, dokarmiaja ja sztucznym, no i to uszko,aa i jeszcze po sztucznym mleku mega ulewa i nie wiadomo czy mleko jej nie pasuje czy co.O 19 lece do szpitala na kąpiel, mam nadzieje że bedzie ok!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry