reklama

Maj 2011

Aż tak dużo tego ze,mnie nie wylatuje, tyle że niczego takiego w pierwszej ciąży nie miałam. No już w szpitalu przed porodem:-)

To siedzę w domu, niech się wreszcie coś konkretnego zacznie dziać, naprawdę juz mam dość-ale Wy napewno to rozumiecie:-D
Wczoraj jak byłam u gin., to niczego takiego nie miałam, a jeżeli o rozwarcie chodzi to powiedziała, że spokojnie palec wchodzi a co to znaczy to ja nie wiem:wściekła/y:

reklama
Jolek Hope w szpitalu bo lekarzowi się ktg nie podobało wczoraj bo tętno mała miała za wysokie i zażyczył sobie obserwacji. I tak nam Hope uwięzili na koszt państwa, karmią ją dziwnymi rzeczami i pytają czy je wydala regularnie co dzień :)

Ania jak przepuszcza luźno palec to znaczy, że masz rozwarcie w okolicy 2 cm. Jak Cię wczoraj pobadała to możliwe, że ruszyła ten czop i dzisiaj wylatuje. Jeśli ilość tego co leci Cię nie niepokoi to siedź sobie w domu bo to raczej nie wody :)

Oglądam właśnie filmik który dostałam na szkole rodzenia o porodzie orgazmicznym. Mówią że każda może coś takiego przeżyć więc pozostaje mi życzyć nam wszystkim czegoś podobnego :)

Miałam dziś zalatany dzień, od rana mnie na forum nie było, a tu co się dzieje!
Kamcia, Styna, trzymam za Was kciukasy i życzę powodzenia:)
Ania, widzę że u Ciebie też się powoli zaczyna:) Zobaczysz, już niedługo maleństwo będzie po drugiej stronie brzucha:)
Marzena, chyba zostałaś forumowym ekspertem:) Zawsze wszystko dobrze wytłumaczysz:) Co my biedne byśmy bez Ciebie zrobiły?:) Dzięki Ci:)

reklama
Teraz trzymamy kciuki za Stynę bo znów się dziewczyna męczy a już dość tego i trzeba Nadii nagadać do słuchu, żeby wyłaziła, bo mamusię męczy! :) Trzeba być w życiu zdecydowanym więc jak dzisiaj zaczęła szopkę z wychodzeniem to wychodzi i już!

Żelka pisz co lekarz wymyślił bo sama już się zestresowałam.

Madzik dziękuję za dobre słowo ale do eksperta to mi daleko ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry