reklama

Maj 2011

Ja juz sobie przypomnialam ale ze mnie ciemna masa ostatnio, nawet o Poziomkach zapomnialam...
powiem wam, ze od 3 godz cos mnie pobolewa delikutasnie podbrzusze i nie sa to ruchy malego ani akcja kibelek...mam nadzieje, ze juz blizej jak dalej...

melia zaraz i ja zaczne schizowac, ze mi sie czopek saczy, bo od wczoraj takie cos ciemniejsze mam...ale ciort cie wie czy to akurat to czy moja autosugestia, jak sie staralam o dziecko to co miesiac mialam urojone objawy, a teraz wyszukuje objawow porodu, wiec tez zeby zaraz nie bylo, ze mam urojony porod :-D

Dobra lece na zakupki, bo jutro sklepy pozamykane, a w lodowce tylko swiatlo

reklama
Eh, jak ja zazdroszczę tym mamuśkom, które już się rozpakowały... Też już bym chciała:) Codziennie szukam czopa, wmawiam sobie, że te skurcze które czuję to na pewno szyjka się rozwiera, no i ciągle oglądam się w lustrze czy brzuch mi się opuścił i pytam męża czy potwierdza:)

Witajcie:-)
czytam prawie od godziny, tyle naskrobałyście...
Mandrzejczuk - ale się naśmiałam z Twojego snu:-D, Kamcia z bliźniakami, hahaha zawrotne tempo!

jaipur - dobrze, że masz takie super warunki i że Mały ładnie pije. Tyle ćwiczeń z balonikiem a tu cc... trzymaj się, szybkiego powrotu do pełni sił!

Fytrzaczku - teraz chyba na nas kolej, chyba że się mylę, musiałabym sprawdzić w odpowiednim wątku... ale u mnie zupełna cisza, małej się nie spieszy:sorry2: dobrze jej u mamci, tylko że ja mam ostatnio mega apetyt i boje się, że mała nie będzie wcale taka mała... i jak tu ją urodzić???:sorry2:

Siemka :-)

Pospałam dzisiaj troszkę wykorzystuje póki mogę :tak:

Melia- widzę że fryzjer skutecznie humor poprawił :tak: hmm ciężko powiedzieć jak się teraz u Ciebie akcja dalej rozwinie z tego co wiem to czop i dwa tyg odchodzić potrafi
Lepiodptera- tak tak teraz kolej na Nas :-):tak: ale u mnie też póki co ani widu ani słychu :-( ja nawet nei mam pojęcia orientacyjnie ile mój królewicz może mieć mam tylko nadzieję że wyjdzie gładko :-p
Karolqa- cieszę się że już w domciu :tak:

Melduje sie ze juz w domq;) Jak bede miala chwile postaram sie wszystko ponadrabiac. W skrocie moge powiedziec ze jest to bol niesamowity po cieciu i ciesze sie ze juz mam to za Soba;)

Witaj kochana w domku :)

My dziś odpuściliśmy sobie spacerek bo zimno.Za to pojechaliśmy na pierwsze odwiedzinki do dziadków...Ale mieli radochę :)

Bra ale nie rodziłam znów w tym śnie? :-D
Karolq haha a to mnie pocieszyłaś,bo ja już zadowolona,ze z każdą godziną jestem mobilniejsza i ból wydaje sie niewielki

reklama
Mnie właśnie poniosło i okna umyłam. Od powrotu ze szpitala nie potrafię przestać sprzątać! Gdzie jest ten mój leniuszek z czasu ciąży ????????????????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry