reklama

Maj 2011

reklama
Alex ja chyba zgapie trochę i też zaczne sie pakować do szpitala powolutku, bo już mam takie straszne koszmary w nocy, że wole się choć troche poasekurować psychicznie

Nic mi dziś nie idzie, a w dodatku kot ma jakiś głupi humorek i skacze na mnie w każdej dogodnej dla niego chwili. Małe to i głupie jeszcze 2,5 miesiąca ma więc jestem w stanie wiele wybaczyć, ale dziś to przechodzi samą siebie...

dombar No takiej wielkości ten mój kotek ale czarny z bialym kołnierzem i skarpetami, chciałam takiego szaraka ale nie było nigdzie takiego :) a zdjęcia jeszcze nie wymieniłam bo szalonej nie da sie żadnego zrobić bo ciągle w ruchu jest jak tylko aparat zobaczy.

reklama
Jestem już z powrotem i mam już piękną fryzurkę :-) Bez zielonego, rudego czy jakiegoś innego polotu, po prostu ładne blond włoski :-) To, że bliżej niż dalej to mi właśnie dziś ten lekarz, bo do tej pory to myślałam, że ja jakaś inna jestem i mój poród to chyba nigdy nie nastąpi. Torby spakowane i dziś były nawet z nami w szpitalu (tzn zostały w samochodzie, ale na wszelki wypadek były). A ile można chodzić z takim odchodzącym czopem? No bo jak on taki rozwodniony, to ja nie wiem ile go tak naprawdę leci, nie jest to mierzalne.

Karolq witaj w domku :-)
Dobrze, że poziomki mają się dobrze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry