reklama

Maj 2011

Alex ja też nie mam weny na pakowanie... A moja ciąża starsza o 2 tyg ;) Jakoś nie mam na to sił. Jutro maszeruję na pierwsze ktg więc coby się nie okazało, że torba już jutro się przyda...

reklama
uff, udało mi sie metodą prób i błędów zrobić najprostszy w świecie kolaż :-)
dzięki salsera, widziałam tę stronkę, ale nie chciałam już się tam rejestrować...

może wkleję moje wypociny w odpowiednim wątku ;)

Cholerka co jest z tym moim netem tak jest wolny że zanim wejdę na stronę to wieki mijają.
Futrzaku wiem co czujesz ale nie martw się w końcu się doczekasz.

marzena powodzenia na pierwszym w koncu ktg!;-)

moja torba w sumie spakowana, ale niedopieta ,,,,, ;-) bo sie nie miesci wszystko, nooo hm paru rzeczy to tam brakuje, bo np szlafroka tam nie upchne juz... :P
spakujcie spakujcie sie - to jakos dobrze wplywa na samopoczucie mam wrazenie..ale i tak przez chwile tylko.. ;)

alex gratuluje dobrych wynikow :) to zawsze cieszy! a czy ty sama w domku - maz pojechal czy dalej macie szczescie razem byc :-)?? fajnie choc, ze masz mame przy sobie i to polozna zawodowa!:))
jak moj B nie bedzie mogl zjechac lub nie zdazy --->brrrrrrrrrrrrrrr .. to moja mamcia przyjedzie wczesniej (mieszka za gran.)
za to juz we wtorek czekam na siostre, tez ma byc na pare dni - moja mlodsza balaganiara - a tu wszystko lsni jak sama jestem ! ale cos za cos heheh

ja miałam photoshopa..
ale wogóle nie umiałam sę nim osługiwać
ja używam tylko piscassy do łączenia zdjęc w łądny kolaż
no i photoscape do ramek:blink:
innych programów nie umiem obsługiwać:-p

o, lubie picase, uzywam, ale z kolazem nic nie kumam i tam :/ bo tez probowalam kiedys zrobic ten kolaz ale szybko sie zyritowalam swoim tepactwem i zaprzestalam... :zawstydzona/y:

Dzięki dziewczyny za te słowa pocieszenia :tak: wiem wiem że się doczekam ale wiecie jak to jest ja już dotrwałam do finiszu a i tak muszę czekać :-p;-) spoko loko dam radę ale po prostu czasami chandra górą niestety...

Oki zaraz koniec You Can Dance i uciekam lulu tak więc dobranoc i do jutra :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry