reklama

Maj 2011

reklama
Moje chłopaki wrócili po 17 Szymek tak wybawiony że śpi i chyba już prześpi noc :tak: a ja w tym czasie pospałam troszkę a nie dawno skończyłam prasowanie :-)

a co do piesków to ja jestem żywym dowodem na to że bezgranicznie ufać im nie wolno , jak byłam mała ( 5-6lat) ugryzł mnie pies cioci w buzię mam szramę nad lewym okiem i trochę koło nosa po prawej stronie to była sekunda i niestety nikt mnie ani psa nie dopilnował ale przyzwyczaiłam się już wiadomo.

Persefona- chyba masz rację że jak się zacznie to lawinowo zresztą tak jak było w kwietniu jak już jedna zaczęła to poszłoooo :-D
Dariaa- hmmm bynajmniej maleńka coś się zaczyna już dziać a ja ani takiego psikusa jeszcze nie miałam :sorry2: i fajnie że tak cały dzionek poza domem to wasze jedne z ostatnich dni tylko we dwójkę ;-)
Hope- oby spokojnie kochana i bez nerwów co ma być to będzie :tak:
Jolkaa- leniuchu jeden :-p hehe żartuję odpoczywaj odpoczywaj bo potem będzie różnie :-D
Amandae- jeśli sobie jeszcze nie poradziłaś to na górze na pasku masz ikonę Widok a w niej powiększenie poklikaj powinno pomóc :tak:

a jeśli chodzi o poród to ja pamiętam że mąż właśnie przyginał mi głowę do brody a oczy to chyba instynktownie zamykałam :tak:

matusia nie będziesz sama, ja tez idę ;) tylko, że jak ja jestem w szpitalu i nie muszę leżeć to połowę dnia w parku spędzam, bo na szczęście szpital jest w dość zielonym miejscu, gdzie jest sporo drzewek i jest gdzie połazić :)

dziewczynki mam pytanko.. bo mój D móiwi ze nie .
ale to zdjecie co wstawiłam na:ninja2:czy nadaje sie na nk??
tylko przycięłam małej cipuszkę żeby jej całej gołej nie wstawiać
tylko właśnie nie wiem czy takie wypada czy nie bardzo..

Jestem już... M wrócił w miarę wcześnie więc poszliśmy wszyscy na mały spacerek,nawet piesek. Sprawdziłam od razu czy dam rade wtargać wózek na półpiętro no i dałam rade :-D Kurde szkoda tylko że taki wiaterek chłodny wieje, bo długo nie połaziliśmy,a słyszałam,że jakaś impreza na Skwerze była.

Kamcia no jag broszkę obcięłaś to się nadaje:)

Widzę laseczki,że szykujecie się do rozpakowania. Oj nie zdziwię się jak od jutra gorąca linia będzie :-p

kamcia moim zdaniem jeśli obciełas pituchę to można wstawiać, cudne jest to zdjęcie :) no chyba, że masz jakieś w ubranku to ja bym wrzuciła takie, ale ja to w ogóle ostrożna jestem jeśli chodzi o fotki które zamieszczam gdziekolwiek :)

Ja też jakoś już dawno nic na nk nie wstawiam zdjęć a i zlikwidować konto chciałam, ale szkoda mi znajomości, więc je trzymam. Mała jest słodka i mi taki słodziasek golasek się podoba, ale ludzie są różni.
A D. Jaki tatuś! Już prywaty córuni broni.

mam w ubranku.. mój też mówi żebym takiego nie wstawiała..
a mi się tak podoba :-)
no i nie wiem właśnie....
chyba wstawię jednak inne bo póxniej moze być ze tkie wstawia gołe dziecko... i wiadomo jak to ludzie gadają....
hmmm
no chyba tak :-p

reklama
Łóżeczko przygotowane ! jeszcze nie ustawione bo nie chcemy już dzisiaj szturać ale jutro zrobi się już wszystko na cacy ! :tak:

Uciekam pod prysznic i do łóżeczka do mężulka mojego :-) Dobranoc :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry