reklama

Maj 2011

No dobra przyznac sie, ktora zajomała mi ksiezyc co? Cisza na forum, pewnie wszystkie wyja do ksiezyca w pelni, a u mnie ani pelni ani ksiezyca!!! :wściekła/y: Tylko chmury na niebie!!! No nieee to byla moja ostatnia nadzieja :-( W dodatku maly tak dzisiaj daje czadu, ze juz mnie cala miednica boli od tych jego wygibasow...

Futrzaczku witamy z powrotem :tak:

reklama
Aaa.. Mandrzejczuk a myślałam własnie że to Ty ukradłaś księżyc! :-p tak się czaiłaś na niego, ze jak polazłam go szukać byłam pewna że to Twoja sprawka.

to była moja ostatnia deska ratunku, a tak tylko mi się brzuch spina ale nawet nie boli.. :confused2:

milla nie mam pojęcia, ja tu do nikogo numeru nie mam, ale kciuki trzymam ;-) może w wiadomościach z pierwszej ręki cos sie pojawi:tak:

Troszkę poczytałam ale tyle wszędzie naskrobałyście że na raz nie dam rady :tak:;-)
Idę się wykąpać i lulu jutro na pewno znajdę czas i wpadnę na dłużej :tak:
Dobranoc :*

Witajcie :)
NIe nadrabiam na razie, bo nie mam zwyczajnie czasu. Prawie wcale nie śpię...
powiedzcie jak zmienić suwaczek? gdzie skopiować ten kod, bo nie pamiętam.... i jak usunąć stary?

U mnie księżyc jest. Tzn jest na dworze bardzo jasno a księżyc jeszcze za blokiem chyba.

Po tym badaniu u gina zaczęłam lekko podkrwawiać. Trochę śmiesznie bo na ciemnoczerwony kolor. Ale ledwie parę kropli więc nie rodzę. Skurcze a raczej twardnienie brzucha mam cały dzień, czasem bolą ale to też nie rodzenie ;) No moja szyjka jest na tyle twarda i długa jeszcze, że jakbym teraz zaczęła rodzić to chyba ze dwa dni bym rodziła.

Uciekam spać bo jutro dużo do zrobienia zanim do szpitala się wybiorę w czwartek :)

reklama
oświadczam wszem i wobec,że gdzieś mam taką pełnie... dalej jestem chodzącym twixem, tylko tyle,że chyba pierwszy raz sie wyspałam, zasnęłam o 20.00, ominęłam "na wspólnej" i teraz siedzę:)
dzień dobry dziewczynki, wita przeterminowany twix z brzydką pogodą w mieście.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry