reklama

Maj 2011

hej dziewczynki jestem już w domku. Maksymalnie niewyspana, z nawałem mleka spękanymi brodawkami i młodym wiszącym non toper na cycu - jakie to adaptacyjne. Na nawał dostałam polecenia podpijania herbaty z szałwi hamuje laktacje więc mam nadzieje że okaże się bardziej skuteczna od teh malinowej >.> no i kapusta na cyckach zaraz idzie w ruch.
Ponadrabiam obecuje jak się troche ogarnę ... Tymek przybrał w jeden dzien 180 g ... w domu to chyba bedzie 300 dziennie robil tak mi sie cyckow czepia.
Pozdrawiam wszystkie rozpakowane i nie rozpakowane mamusie - uciekam i do później

reklama
U mnie też pogoda beznadziejna, zrobiłam sobie jedzonko i jem :)

Jeśli Mała do piątku się nie zdecyduje, żeby wyjść to jadę do szpitala. W razie czego skierowanie mam - bo z tym cisnieniem problemy, więc niech mnie przyjmą na oddział i może coś wymyślą. Także daje temu uparciuchowi jeszcze 2 dni. :)

ja jolek jakby co w piatek mam odebrac skierowanie do szpitala i tez tam się wybiorę:) ale tak bardzo bym chiała,zeby maly do tego czasu sam się zdecydował...:-(

Ja to juz widze nadzieje tylko w tej pelni, sex nie pomaga, biganie po schodach, wchodzenie co drugi schodek tez nie pomaga, sprzatanie na kolanach,wieszanie firanek, odkurzanie, przesuwanie szaf tez nie, wczoraj wypilam 2 lyzki olejku rycynowego i nic...a moze to te skurcze od tego? Nie wiem w kazdym badz razie przeszly, dzisiaj tez lyknelam 2 lychy i nareszcie pogonilo mnie na klopa co za ulga :-D
Do czwartku musze urodzic, bo moj maz ma szkolenie w Bialymstoku i kto mnie wtedy powiezie na porodowke? Z reszta nie wazne kto, ja chce zeby on byl przy mnie!!!
Dzisiaj to bede wyc do tego ksiezyca niczym wilkołak, bo to moja ostatnia nadzieja, w jaka "wierze" ;-)

A tydzien to nam sie pieknie zaczal...naprawa samochodu same czesci 7 baniek... ile ja bym za to miala rzeczy dla malego...cale szczescie, ze mam tescia za granica, ktory nas wspomoże...

Żelka fajnie, ze jestescie juz w domku zaraz cyce sie zagoja i bedzi gicior :tak:

mandrzejczuk, Ty uważaj:-D bo jak przestaniesz robić cokolwiek na wywołanie- to wtedy Cie złapią skurcze i pojedziesz na sygnale;-) oby to nie było jak Twój mąż wyjedzie

bra trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Dzień doberek ;-)

3 rundki po schodach zrobione poodkurzane ;-) hmm i co tu jeszzcze zrobić :-);-)

A wy co tam kochane?;-)

na brzuszki i ciuszki mamy odpowiednie wątki... proszę powklejać tam :-)
(moderator)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry