Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Buziaki dla Wszystkich
ja nie czułam ruchów od soboty , w środę byłam na kontroli i wtedy zaczeli działać i mnie badac , po weekendzie w poniedziałek zaczęłam czuć lekko ruchy raz dziennie przez 5 -10 min , no i w środę urodziłamMandrzejczuk, śpisz jeszcze czy już rodzisz?Daj nam znać co tam u Ciebie, bo widzisz, że my już umieramy z niepokoju
Kamcia, mam do Ciebie pytanie. Pamiętasz ile dni przed porodem zaczęłaś odczuwać, że Emma się mało rusza? Mój mały ostatnio bardzo mało aktywny. Niby te 10 ruchów w ciągu godziny naliczę, ale widzę, że jednak jest duża różnica w ruchliwości w porównaniu do tego co było. Jutro rano mam ktg, więc się wszystkiego dowiem, ale chciałam Cię zapytać, to może się uspokoję i stwierdzę, że po prostu za chwilę pojadę rodzić![]()

to odpoczywaj, stresu się widzę najadłaś. 
Aaaaa właśnie, coś mi się przypomniało. Jak którejś z was twardnieje brzuch, to przy twardnieniu warto kucać i rozszerzać maksymalnie nogi. Tak mi położna na porodówce kazała i po godzince miałam już bolące skurczybyki co 5 minut. Więc warto spróbować;-)