reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
bo już dzisiaj mnie tak brzuch boli że momentami sie w pół zginam, ale dalej nic sie nie zmieniło prócz tego koloru śluzu... ehhh

Ja też sobie czekam na moją kruszynkę:-)
jutro mam wizytę u gina to może się czegoś dowiem..

Aaa.. No i lekkie skurcze się pojawiły to już coś:-D chodź nieregularne ..

marzena witaj spowrotem :-)
persefona i ftrzaczku ciesze się że spacerki udane :-)
mandrzejczuk współczuję przebojów po ogórkach:sorry2:

my wczoraj wkońcu wyszlismy.. kurden raz na tydzień mamy ładną pogodę :baffled:
dobrze że akurat wypadło wczoraj!! bo D miał wolne , więc pół dnia spędziliśmy na dworze prawie ,

no i pojechałam sobie do dentysty .. niestety zęba się uratowac nie dało i mi wyrwał (dolna 5) więc jesztem szczerbata:-p jeszcze trochę boli ale ciesze się że przestanie i już nie będzie bolało..
kurde powinien być już wyrwany kilka lat temu!! a poprzedni dentysta zalał mi tą "nadlewką" a pod nadlewką ząb się pzuł i stąd mnie tak cały czas pobolewał:sorry2: a po wyraniu mi lekarz pokazał.. cały korzeń w środku cz\arny i pusty:szok:

trzymam kciuki za wszystkie nierozpakowane mamuśki :-)
mam nadzieję że się wyrobicie w maju jeszcze:-p

alex trzymam kciuki, abyście mogli jak najszybciej cieszyć się maleństwem w domowym zaciszu, aby było zdrowe. nie ma nic ważniejszego, trzymajcie się cieplutko!

Dzięki dziewczyny, właśnie wrócilismy z usg i nereczki sa sprawne, wszystko z nimi jest ok. Jestem very happy, płacze ze szczęścia i nie mogę przestać. teraz tylko walczyć bedziemy z infekcja moczu.. trzymajcie kciuki, żebysmy szybko wyszli do domku.
Pozdrawiamy wszystkim i jak wrócimy do odmku to nadrobimy wszystko.

reklama
Dzięki dziewczyny, właśnie wrócilismy z usg i nereczki sa sprawne, wszystko z nimi jest ok. Jestem very happy, płacze ze szczęścia i nie mogę przestać. teraz tylko walczyć bedziemy z infekcja moczu.. trzymajcie kciuki, żebysmy szybko wyszli do domku.
Pozdrawiamy wszystkim i jak wrócimy do odmku to nadrobimy wszystko.

Alex
trzymam kciuki i cieszę się że z nerkami wszystko ok. Mój mały też miał infekcję i dostawał antybiotyk przez tydzień.
Buziaki dla Was i przesyłam pozytywne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry