reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Majeczka ja jeszcze @ nie mam. Jak na razie się cieszę.;) Buziak dla Polusi:*
Persefona Jasiek tez ma na buźce banana do czasu zakładania czapy:)
Basiekk widze budowa cała parą! oby tak dalej;-)
Hope gratuluje dla TZ:)
Jaipur gratulacje z okazji 4 miesięcy Juniora:tak:
Madzik gratulacje z okazji 3 miesięcy:)
Kamcia trzymam kciuki,żeby z biodrem wszystko było wporządku, duzo, duzo zdrówka dla Twojego!
Jolek 20 tyg. duży chłopczyk z Igusia:)

Mój Bąk nienawidzi gondoli, od razu jest krzyk, ryk, prężenie się, łzy.
Ja dziś totalnie bez humoru, pogoda ładna a ja i tak mam wszystko dalelko w poważaniu.
Zaraz coś jeść trzeba zrobić.
Miłego dnia kobietki:)

Ostatnia edycja:
reklama
jolek u nas taka kupa była przed chwilą...masakra...nawet ja musiałam się przebrać,małego wykąpać (żółta woda!), i ponamaczać wszystko co po drodze obsrutał...ehh:sorry:

Mój dzisiaj udowodnił że można zrobić kupę pod górę. Wysrajtolił się jak trzymałam go w pionie do odbicia - patrzę a tu wszystko na plecach. Pielucha za to prawie czysta.

Hope - gratulacje dla TZ :)

Ja już po spacerku. Dzisiaj spacerowałyśmy 4 godzinki :tak: Mamy taką śliczną pogodę, że szok, żyć nie umierać. Mała w samym bodziaku i skarpetkach i nawet bez czapki bo nie ma cienia wiaterku. I u nas czapa jest fuj. Dziewczyny co mają brzydaśną pogodę wysyłam Wam trochę słoneczka i nas nadal piękne lato.

Hope gratki dla TZ z okazji podwyżki. I ja też chciałam mieć dom lalallala bardzo i teraz się mój wymarzony domek buduje a dokładniej mówiąc kopią się fundamenty :tak:. I niestety też nie mam gotówki tylko zadłużamy się na kilkadziesiąt lat:-( Smutne, ale wesołe jest to, że za kilka lat będę miała domek z ogródkiem i tarasem i huśtawką a na niej ja grzeję swoją dupencję :-D

Aina buziak na poprawę humoru*
Salsera a jak wysypka Mikola? Nadal się utrzymuje??

Ostatnia edycja:
moj maly nie ma nic do czapki :D bardziej za to nie lubi skarpet :/
salsera niezle z ta kupa pod gore :-D
basiek a zaprosisz nas kiedys na ta hustawke?? :-)
ja mam domek od niedawna i wiem tylko tyle ze to cudowna sprawa :-) hihi takze wiem jak sie cieszysz :-)

Ostatnia edycja:
persefona - u nas jak czape zakłądamy to cała ulica wie... Ostatnio sąsiadka mnie pytała czemu tak płakał przed chwilą, ja mówię że od czapy a ona z tekstem że mu pewnie kiedyś krzywdę w główkę zrobiliśmy i tak mu sie źle kojarzy. Mądra się znalazła...
sylwia - mój lubi bose stopy i skarpety zaraz sobie ściąga. Jak ma półśpiochy lub rajtuzy to kombinuje strasznie jak to zrobić żeby goła gira latała.

Wymęczyłam się dziś choć nie zrealizowałam zaplanowanego harmonogramu :-( Wygoniłam chłopaków na spacer, żeby mieć chwilę dla siebie - czyli na BB :-) Kuchenka nam waliła indukcyjna jakąś spalenizną, wezwaliśmy serwisanta a on nawet do niej nie zajrzał - nie wiem czy to można dalej na tym gotować. Kazał obserwować i jakby się coś jeszcze działo to dać znać. Zobaczymy. Może naprawiają dopiero jak wysiądzie całkowicie. A i niby mamy zrobić jej jakąś dodatkową wentylację - ciekawe jak?
Co mam se w meblach dziury powiercić?
Auto do naprawy - znowu kasa. Studnia bez dna z tymi samochodami. Ale jak chce się dooopsko wozić...
Młody mi się cały dzień męczył, stękał i bąki puszczał - nie wiem po czym on ma takie gazy. jem normalnie, żadnych nowości ani ciężkostrawnych rzeczy. I znów czekam na kupsko. Bidulek wiem co przeżywa, ja w ciąży miałam ciągłe zaparcia... ehhh
Nic zmykam coś jeszcze poczytać i porobić w domku.

basiek - raz mu się to dziadostwo nasila, raz zanika, nawet byłam na diecie chleb z margaryną i ziemniaki i nic nie pomogło. Widać taka jego uroda, albo gluten na który nie miał robionych testów. Po wakacjach wyeliminuję na tydzień i zobaczymy.
mloda i piekna - uwielbiam takie mądrości z tyłka wyjęte od wielce doświadczonych osób. Zupełnie jak mój Miki kiedyś się rozgadał strasznie to usłyszałam że "dzieci tak miauczą jak im się pić chce". Nie zna baba waszego dziecka a wnioski wyciąga.

Mój dzisiaj udowodnił że można zrobić kupę pod górę. Wysrajtolił się jak trzymałam go w pionie do odbicia - patrzę a tu wszystko na plecach. Pielucha za to prawie czysta.

Hope - gratulacje dla TZ :)

U Zosi to normalne zjawisko :/
a dzisiaj przeszła samą siebie... 3 razy obkichała się po pachy, wszystkie ciuchy zamoczone:/
i przed chwilą znów kupa... chyba ją zmogło, bo mama objada się od wczoraj plackiem drożdżowym ze śliwkami. Jak zobaczyłam wczoraj śliwki w sklepie, to tylko placek mi po głowie chodził, aż zrobiłam i nie powiem nawet ile zjadłam... właśnie się skończył...

Jaipur, madzik - całuski dla maluszków!

basiek - super, że macie w perspektywie domek. Ja, podobnie jak hope, nawet nie śmiem o tym marzyć... przydałoby się chociaż większe mieszkanie...

A my mamy dziś rocznicę 2 kreseczek :) były lody na spacerku :)

no i nie pamiętam, co jeszcze miałam napisać, bo jestem dziś wykończona...

No i kolejny dzionek z głowy. Zaraz bierzemy się za mycie.Młody mi zasnął przed 20stą i właśnie wstał. Dziś sami jesteśmy bo M pierwszy raz od 3 tygodni na nockę poszedł...czyli z pracy do pracy..

Młody dziś strasznie płaczący jest :(

reklama
My już po kąpaniu i jedzeniu, Kluch zasypia w łóżeczku:tak: Mama z tatusiem wycałowali, wyprzytulali pogłaskali po główce i wyszli.
Sylwia no pewnie, że zaproszę, parapetówka z dziewczynami i ich maluchami z BB obowiązkowo :-)

Do góry