reklama

Maj 2011

Ja też antykaczyńska ... Niekoniecznie antypisowska. Nie wyobrażam sobie w rządzie tej trójcy przenajświętszej: Kaczyński-Ziobro-Macierewicz. I możecie mnie za to kamienować ale to nic dobrego nie wróży.

W niedzielę pierwsza lecę do urny bo uważam to za swój święty obowiązek.

reklama
dziewczyny spisek goni spisek , nie ma zmiłuj ;))) wojna z wszystkimi i o wszystko- bo zasługujemy na więcej ;))) buhaha

a co do snów to twój luby jaipur pojechał... a ja myslalam, że tylko moje są pokręcone ;)))
nie chwale sie nimi, choc są często.. np ostatniej nocy śniło mi sie , że "chodzę" z justinem bieberem- no! niejedna małolata by mi pozazdrościła ;D co więcej, że zachwycałam się jego kanapą za 30000 zł ;)) a jego siostra ( żeby nie było, nie wiem czy ma takową) kazala mi umyc kieliszek po likierze czekoladowym ;) dobra... więcej nie piszę, bo sporo tego było. wczoraj zalamywałam sie, że córka sama zasypia, dzis dzielę się gooopimi snami, nie chcę abyście mnie do wariatkowa poslały ;)))

Jaipur dobre... :-D a zapytalas go jak sie przy tym czul?
Maly spi, ja prace domowa z kursu zrobilam na kursie i co tu teraz robic, ooooo blogie lenistwo - tak bardzo go pragnelam a jak przyszlo to nie wiem co ze soba zrobic...
P.S. potrzebuje duzy bezowy guzik- nie ma ktoras na zbyciu ?:tak:

karolka ja jak to na łasucha przystało zachodziłam w głowę o jaki bezowy guzik ci może chodzić ;))) ale i tak beżowego nie mam ;)

kamcia fajno, że jestes, dzis sobie o tobie myslałam :)

Ostatnia edycja:
hahaha Bra ja też tak pomyślałam :-D:-D:-D

Jestem wykończona na maksa ., nogi mnie bolą strasznie bo dziś mega się nałaziliśmy, dzieciaki już śpią , więc lecę zaraz pod prysznic i do łóżeczka. :-)
Kamcia- cieszę się że już jesteś :*

Jaipur zabiłaś mnie tą wizją... :D

Bra ja też miewam takie sny. Najlepsze jak kiedyś śnił mi się zbereźnie jeden klient z biura (notabene ginekolog) i opowiedziałam o tym dziewczynom przy porannej kawce, pośmiałyśmy się itd a tu nagle rzeczony klient stanął w drzwiach... I konsternacja bo wszystkim babom stanęły przed oczami sceny z mojego snu. A jako że to mój klient to musiałam z nim załatwić sprawę i one za mnie miały ubaw okropny bo kolory zmieniałam :D:D:D

Karolka ja też zaraz o bezach myślałam :D

reklama
Żarłoki, ja przeczytałam beżowy :-D:-p

Mi się śnią ostatnio zdrady, znaczy ja zdradzam, mało mi jeden, dwóch na raz :zawstydzona/y::-D Albo sprzedaję spadkowe mieszkanie teścia (które notabene żyje), trzymając przy tym w rękach słoik z LWEM w płynie:-D:-D

TZ i tak mnie przebił, śniło mu się, że ogląda z okien autobusu jak pies robi wielką kupę a potem tarza w niej głowę :-D:-D:szok:

Bra jak zamkną to i owszem, ale nas razem z tobą :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry