Cos w tym jest, ja też weszłam na bb i Krzyś się obudził

Witajcie,
u mnie też mały terrorysta, zaczyna głośnym krzykiem i płaczem wymuszać różne rzeczy. Przydałby mi się kurs nieulegania.
Oj też bym chciała by był bezzębny, zaczął mocno gryźć, a jak krzyknę au to płacze, ale jak tu nic nie mówić jak boli

Wczoraj podjęłam decyzję o ścięciu włosów i to drastycznie - z długich na krótkie.
Jaipur po Twoim poście utwierdzam się w decyzji. Tylko małż niepocieszony. A ja już mam dość, nie mam czasu umyć i wysuszyć, Mały świetnie się bawi ciągnąc. Tylko nie wiem jak ściąć

Poradźcie mam gęste włosy, im krótsze bardziej się falują, chciałabym jakoś kobieco ale praktycznie zarazem. Boję się jak diabli co z tego wyjdzie.
Mąż mnie w ramach odstresowania wysyła do kina z mamą. A za mną kino jużdawno chodziło, ale teraz jak mam okazję, to się zastanawiam czy iść. Po 1-y Mały po 2-e remontem mam zaprzątniętą głowę, po 3-e moja mama strajkuje a chciała wcześniej iść, po 4-e pogoda do d... i tak można wymieniać.
Agnieszka ja modelinę dałam trochę starszemu tj. 4 latkowi. Mam pustkę w głowie i nie wiem co doradzić :-(