reklama

Maj 2011

Witajcie kobietki,

agnieszko - myślę podobnie jak Dziewczyny, coś nie tak z tą rehabilitacją...

futrzaczku - masz rację, podstawą wychowania jest konsekwencja i jednomyślność (przynajmniej w oczach dziecka) rodziców

A ja dziś spędziłam ponad 1,5 godziny w przychodni "K" czekając w kolejce do rejestracji:baffled:, a potrzebowałam tylko zaświadczenie do pracy, że Zośka nadal jest cycowa. Na szczęście udało mi się je załatwić, co wcale nie było takie oczywiste, bo M spieszył już się do pracy i myślałam, że wyjdę z niczym:sorry2:

Do fryzjera tez się wybieram, ale nie mam kiedy iść. Dziś miała przyjść niania na dłużej, żebym mogła wyskoczyć do miasta, ale coś ważnego jej wypadło i nici z moich planów.

Aaaa, zapomniałabym się pochwalić, udało mi się wygrać konkurs:-):
Wygraj zapas preparatów Pharmaton Matruelle | :: Extraprodukt: portal nowości, testy produktów, recenzje, konkursy ::

(9 grudnia, bellis)

reklama
Oj u mnie też ja będę tą złą.

Lepi gratulacje:) Wy to macie szczęście do konkursów.

Ale wkur*a załapałam. Byli właśnie panowie od przeglądu instalacji gazowej i niestety nasza jest nieszczelna.Zamknęli nam gaz!!! Super, bo my ciepłą wodę na gaz mamy!!!!:wściekła/y: Jak nie urok to sra*ka!!!:growl:

Ostatnia edycja:
Nie wiem. Czekam na M aż wróci i coś mądrego powie. Ale na pewno na gwałt musimy szukać jakiegoś fachowca z uprawnieniami który nam uszczelni rury!!! I muszę zawiadomić właścicielkę mieszkania bo przecież nie będę ponosić kosztów, w końcu to jej rury! Koleś od kontroli powiedział,że może mi to zrobić ale w przyszłym tygodniu, a to trochę za późno i zaśpiewał 150 zł.

Nie mam pojecia co z robic z ta rehabilitacja Igora bo mnie az trzesie jak widze jak on tam placze a P to mnie tylko uspokaja ale jak jutro bedzie tak samo to sobie porozmawiam z tym jego rehabilitantem bo przeciez tak nie moze byc, juz myslalam ze to ja jestem taka przewrazliwiona i tak panikuje a do tego wszystkiego maly chyba zaczyna pokaszliwac, P znowu do pozna w pracy siedzi czyli jak zwykle wszystko na mojej glowie.

Aga a gdzie Ty na tą rehabilitację chodzisz?? Moja siostra z małą też chodziła i mała nie była szczęśliwa na tych zajęciach,ale pomogło. Podejrzewam,że tu nie chodzi o to raczkowanie, może coś źle zrozumiałaś.

reklama
Aina o to super teraz to największy hit,:tak:ciekawa jestem efektu, bo masz dość ciemne włosy, koniecznie zdjęcia wstaw:-)
Futrzaczku, dobrze by było gdyby tylko takie uzależnienia były;-), Moim zdaniem to dobra metoda za to, że nabroił kara jak się poprawi nagroda czyli oglądanie bajek, dla trzylatka proste i zrozumiałe:tak: myślę, że poskutkuje. A broił i tak będzie nie raz bo to w końcu chłopak. Niestety dziś dzieci są aroganckie niegrzeczne i nadpobudliwe. Szymek napewno nie zawałby tak damy;-):-)
Lepi szczęściaro gratuluję wygranej:-)
Joluś no właśnie lepiej założyć z własnej kieszeni, bo właścicielka będzie maiała gdzieś i śpieszyć się nie będzie:sorry2:

Dzisiaj myslałam, że wyjdę z siebie albo wyjdę z domu a dziecko zostawię za drzwiami.... cały dzień buczał wył i jojczał, na spacerze było tylko w miarę. Nie wiem o co mu chodzi zabawiałam nosiłam lulałam nic a nic nie pomagało. :no:W takich chwilach jestem zła na męża że jest w pracy, a ja jestm sama:dry: Na szczęście młody już śpi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry