reklama

Maj 2011

Joluś ja oglądałam zdjęcia od początku i Agacio też:tak::tak:

Agacio nie ścinam, ale rozjaśniam sobie końcówki pierwszy raz w życiu będę miała inny odcień włosów bo zawsze taki sam, od urodzenia:)
Agnieszka na siłę!? uważam,że to chorę, mam nadzieję,że widzą co robią biedny maluch!
Bra, Futrzaczku jak mi się milutko zrobiło:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Bra jak spacerek?? Lenonek grzeczny? U nas cisza, nie było płaczu, dwa razy jęknął to zaczęłam jeździć wózkiem i udawać samochód i cisza:)
teraz śpi, ja popijam kawkę, słucham "all i want for christmas is You" Bra wszystko przez Ciebie!:P;-)
upajam się ciszą i chrapiącym piesem.

reklama
Aina a co masz za psa???
My z Igim też od kilku dni słuchamy świątecznych melodyjek. Muszę jakieś kolędy wykopać może poczuję w końcu świąteczny klimat.

U nas Igi grzeczny na spacerkach za to mamy kongo podczas ubierania. Upocę się zawszę przy tym masakrycznie!!

Joluś u mamy mój ukochany piesio został, jak wyjechałam na studia to mieszkałam w akademiku i Ferro został w domu. Teraz Mama nie chce go oddać:) Mamy rozpieszczonego beagla:)
Ja Jaśkowi na dobranoc teraz kolędy śpiewam:-)

aina zgadaly sie nasze dzidziole, u nas tez spacerek pod znakiem zen. no może najpierw było marudzenie, ale zaraz potem cisza i słodki, półgodzinny sen :-D
baaardzo podobaja mi się jaśniejsze koncówki, teraz mam za krotkie włosy aby tak pokombinowac, ale za jakis czas, kto wie ;-)

a ja ululałam moich szkrabów ,sama troszkę przysnęłam ale zachciało mi się siusiu i trzeba było wstać i postanowiłam się już nie kłaść tylko wejść tu, mąż mi mówi że to już uzależnienie.. :confused::-p;-) ojj tam ojj tam są gorsze co nie ? ;-)
czekam właśnie na niego bo jeszcze dzisiaj jak dzieciaki wstaną musimy zaliczyć jakiś sklep bo w lodówce tylko światło :-D a i obiecałam szwagrowi że kupię w jego imieniu aparat fotograficzny pod choinkę dla żony więc i za tym muszę już popatrzeć.:tak:

a z gorszych wieści to Szymcio w przedszkolu jest nie grzeczny :no::zawstydzona/y: Pani się dzisiaj skarżyła trochę na niego ,w szoku byłam i prawie całą drogę do domu się do niego nie odzywałam tylko mu powiedziałam że jak wrócimy do domku to musimy porozmawiać o jego zachowaniu w przedszkolu. w między czasie zarobił jeszcze 8 minut odosobnienia ( wspominałam chyba kiedyś że czytam książkę wychowawcze czary - mary i tam jest metoda 1-2-3 ) więc jak przyszliśmy to najpierw się rozebrał , poszedł na karę , potem rozmowa , obiad, pobawił się i teraz śpi. Karą dla niego za takie zachowanie jest zakaz oglądania bajek do odwołania czyli do póty Pani nie powie że się poprawił , i miał dziś powiedziane że będzie mógł ze sobą na zakupy wziąć hulajnogę ( on mówi kulajnoga :-D) ale ma już powiedziane że jednak hulajnoga zostaje w domu. nie wiem czy dobrze robię mam nadzieję że tak , a jak wróci tata to jeszcze pogadanka z tatą :tak:

CZeśc Laseczki:-D
Ja się dzisiaj troche lepiej poczułam i zaczełam ogarniać chate bo wkońcu wszystkiego na raz nie zrobie a na wigilii mam teściową (tzn jakieś 2 dni) więc same rozumiecie:-D
małe się poprzestawiały i wstają po 6 a ida spać ok 20, i wszystko było by pięknie gdyby mama też się przestawiła:-D
U nas na wsi kompletnie nie czuje się swiąt:dry: w Wawie już miesiąc przed jest kolorowo i świątecznie:tak:

Bra mi też się podobają ale nie w stylu Górniakowej

Futrzaczku na moją bachornie kary nie działają:dry: może gdyby tata był po mojej stronie:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Joluś- nie słucha się , np.jak mają przerwę na jedzenie to gada , łazi ... , popycha dzieci :zawstydzona/y: ale na szczęście mamy się nie skarżą bo chyba bym się pod ziemie zapadła ... a nie dalej jak wczoraj właśnie byłam świadkiem jak jedna mama dawała reprymendę akurat babci bo ona przyszła po wnuczkę że ta jest nie dobra że bije jej córkę szczypie i gryzie i że nazwała ją dzi**ą :szok::szok: i że przez nią jej córka boi się chodzić do przedszkola !zamarłam dosłownie ! a tu proszę dziś skarga na Szymka ale kurde w porównaniu do tej Amelki to i tak aniołek z niego i swoją drogą nie wyobrażam sobie aby mówił tak brzydkie słowa ! ba on ich wcale nie zna i nie usłyszy na pewno długo długo! jedynie co czasem mówi to dupa :-D a za chwilę ojj już nie będę ta brzydko mówił :tak::-)
Poziomki- ojj tak sukcesem to konsekwencja obojgu rodziców :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry