reklama

Maj 2011

cześć kochane :)
dzis słoneczko w Toronto (ładna pogoda zachęca do przeprowadzki aina ;)) podejme więc wyzwanie i pójdę z malutką na spacerek, zobaczymy z jakim rezultatem...
nie chcę nc pisać, ale nocka za nami fantastyczna, taka jak powinna być. nie pisze więcej bo zapeszę ;))
wczoraj wieczorem załatwilam się nieźle, bo zjadłam tortillę z kurczakiem zagryziona połową opakowania ciastek... ale mi było niedobrze... bleee ja to mam talent do takich sytuacji
agnieszka, pamiętaj ZEN :)
aina decyzja napewno ciężka, ja przywiązuję sie do miejsca na amen i ciężko by mi było je zmienić.ale napewno podejmiecie właściwą decyzję
basiekk wiem co to pobudki co godzinę. szkoda, że nie dostałas wolnego na jutro.
marzena dziwnie z twoją siostrą, mam nadzieję, że jednak sie poprawi. niefajnie dawać na chrzestną kogos kto będzie nią tylko w teorii. ja osobiście nie uważam, że chrzestni maja jakies szczególne zobowiązania wobez maluchów, ale fajnie, gdy sa to osoby bliskie i oddane tak poprostu od siebie.od serca.
lepi bardzo współczuję, jaka to musi byc tragedia, gdy najpierw cieszysz się zdrowiem maluszka, a później, po kilku tygodniach dowiadujesz sie o chorobie :( straszne :(

kochane moje udanego dzionka Wam wszystkim życzę, dużo słoneczka 4 all :-D

reklama
Bra Toronto jest na tapecie, w naszych rozmowach:tak: także uważaj bo będziesz miała mnie dosyć:-D
U nas też ostatnio spacery z Jaskiem to wyzwanie:wściekła/y: a chcę dziś iść kupić mu świateczne wdzianko, mam nadzieje,że nie będę szła "na sygnale".

w sobote fryzier-szykuje się zmiana.

Majeczka chce zobaczyć Twoją fryzurkę!

Witajcie. Przepraszam, że dopiero dziś piszę, ale nie dałam rady wcześniej, nawet we wtorek weszłam zaczęłam nadrabiać i miałam napisać, ale Ola alarm włączyłam.
Od poniedziałku jestem mgr inż. zarządzania i inżynierii produkcji specjalność logistyka i zarządzanie w europejskim systemie transportowym :D, od promotora pracy miałam 4, od recenzenta 5, obrona 4 i na dyplomie będzie 4 :)

Siemka:-)

uff daliśmy radę wstać rano i wyszykować się do przedszkola , na dworze ciemno jeszcze o tej porze ale na szczęście nie było zimno. zaraz lecę kawusię sobie zrobić :-):tak:

Aina- to życzę udanego wyboru nowego miejsca zamieszkania! :tak: wiesz Wrocław to piękne miasto! :tak::-p;-)
Marzenka- dasz radę! powodzenia :tak: myślę że to dobry pomysł z noclegiem już w domku. w ogóle ciekawi mnie jak dzieciaki zareagują na zmianę ? daj proszę znać bo to samo mnie czeka :tak:

ok lecę ululać malca i zaraz nadrobię resztę :-)

młody śpi :-)

Aina
- ;-) zaraz mi Bra po uszach da że konkurencję robię :-p
Lepidoptera- to bardzo przykre... zdówka i dużo siły dla jego rodzinki
Kamcia- a Ty kobietko gdzie zniknęłaś?
Matusia- cieszę się że u was wszystko w porządku i wpadaj do Nas jak najczęściej bo brakuje mi Ciebie :*
Agnieszka- bidulka :* i mama i synuś , życzę aby było lepiej i aby niuniek nie płakał już tak na rehabilitacji

kuźwa wiecie co cho***ne paczki mikołajkowe! matka siedzi i wyżera dziecku :wściekła/y::no::szok: a dupa rośnie! ojj nie chce zmaleć!
alpen gold czekolada gorzka malinowa ! mmmmmm

reklama
Ainka, Maja porszę o pokaz nowej fryzury:tak: Ainka tylko nie obcinaj włosów plis!
Lepi smutne to bardzo,:-( a tak się rodzice cieszyli, że dziecko zdrowe ale kochać je będą mimo wszystko, tak jak kiedyś pisałaś!
Łoo Marzenka jak internet będzie to już możecie się przenosić;-):-)
Basiek no widzisz szefowj nie podskoczysz:dry:
Bra no widzsz kolejne nocki napewno będą git:tak:

Matusia tak myślałam, żeś kobito zabiegana, zdrówka dla Matiego:*

Milla gratuluję obrony!

Futrzaczku Szymaka do przedszkola wygoniłaś, a sama czekoladki wpierniczasz, ale co tam z czegoś trzeba czerpać energię

Witam się:-)

Muszę w końcu umówić się do fryzjera bo jak będę zwlekać to z koczkodanem na głowie zostanę w święta:sorry2: Mały wstaje i idziemy na zakupy w sumie tylko po żurek;-)

Wszystkim mamom marudzących dzieci życzę opanowania i cierpliwości:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry