• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

maju cieszę się, że w końcu będziecie mieli auto, po takim czasie powinno byc jak nówka sztuka :)
Lenusia juz lepiej, smaruję ją pulmax baby , oilbas w czajniczku, kropelki na katarek i dajemy radę, nawet nocka przespana jak nigdy :-D

marzena żyjesz, a to najważniejsze :)

matusiu oczywiście osobno :) uwielbiam bigos zdziamdziany z ziemniaczkami, ale to tak racej obiadowo :) a tak swoją droga ja pisalam o tym? :D

majowa zdrówka dla taty &&

milla sto latek!

Ostatnia edycja:
reklama
Wróciliśmy juz ale nie nadrobie was niestety, Na szczepieniu ok, Igor plakal tylko przy wkłuciu a potem od razu cisza wiec nie bylo zle ;)
Joluś jasne ze jak bedziesz w Tczewie to mozemy sie spotkać ;)
Tyle co pamiętałam papa laski ;)

z dwójką na głowie więc nie wiem co mi z pisania wyjdzie :-D

najlepsze życzonka dla Gabrysiek :* My za prąd w miesiącach zimowych płacimy po 300-400 zł :no: przez ten cholerny piec na prąd!

Marzenka- dobrze że jesteś , i czekamy na małą relację :tak:
MajaPolka- trzmam kciuki za szczęśliwą podróż :tak: lepiej na noc jechać szybciej zleci , spakuj się dobrze i szerokości ! :*
Poziomki- mój troszkę inaczej bo czeka najpierw jak My się ubierzemy a potem On bo jemu to zajmuje chwilę , ale teraz o nie nie jak już mamy dwójeczkę to ja jednego on jednego a potem to się może sam ubierać :-D
Majowa- mnie przerażają teraz wszędzie te kolejki :szok:
Madzik- ciesze się że to nic poważnego i że lekarka opiekę dała :-)
Wisienka- Gratulacje zostania ciocią :tak::-)

ok czas kończyć limit cierpliwości dzieci się skończył :-D;-)

Wstręciuchy tylko o żarciu, Kamcia gdzieś jest? Cho no tu porządek zrobić bo aż piernikami czuć na maju;-)
Poziomki pierwszy raz widzę szyszki na oczy:tak: ale jak wspomniałaś że to z krówek to wylizałam monitor,:-D podziwiam że co dzień znajdujesz czas na wypieki przy takiej watasze, ja z jednym dzieckiem ledwie na nogach czasem stoję:sorry:
Majowa mam nadzieję, że z tatą wszystko dobrze się skończy :tak:
Wisienko o to ciekawy prezent Nadinka dostała, fakt możesz komuś opchnąć, albo zostawić na zaś:-)
Futrzaczku, może faktycznie przez suche powietrze Szymek kaszle? A jak nawilżacz nie pomoże poproś o skierowanie do innego specjalisty. A z domkiem już prawie na finiszu jesteście:-)
Styna Poziomki widzę też przygody macie z kurierami, ale trzeba dochodzić swoich praw:crazy:
Poziomki a może niech M zrobi zakupy w lidlu np jak będzie wracał, no chyba, że już wszystko pokupiłaś? Doczytałam nie kupiłaś:-p
Gag no to teraz już musisz zaglądać codziennie, :tak:zdrówka dla mamy!
Aina gdzie fotki fryzury?:-) Oj oponki nie będą już łyse No i BUŹKA DLA JASIA
Joluś do lekarza babo takie bóle to nie przelewki!:no:
Marzenka fajnie że wpadłaś, mam nadzieję, że chrzciny udane, a pierwsze sny w nowej chacie o wygranej w totka były;-)
Styna współczuję kosztownych lokatorów:confused2:

Paula zdrówka dla dzieciaków:**

Joluś się baba uparła na tączapkę i jeszcze gwiazdkę chce tą samą czapką obskoczyć. Powiedz jej, że ona ma główkę chyba tylko od noszenia czapki:-D
Maja skoro autko gotowe no to w drogę:tak:

Wisienko poród Twojej znajomej wyglądał podobnie jak mój, tylko mi zielone wody odeszły w domu, skurczy brak po całej pompie oxy no ale wszystko dobrze się skończyło:-)

Imieninowe życzenia dla GABRYSIEK!

Poczytam co na innych wątkach i spadam spać:eek:

Agacio a co Ty ostatnio taka mało aktywna he :confused2:

Wisienko
gratulacje dla świeżo upieczonej mamy i cioci :) dużo zdrówka dla maleństwa.

Poziomka
u nas wyjście wygląda tak,że ja się szykuję a tata szykuje Igora no i na koniec mu pomagam bo ten ma zawsze problem z kurtką młodego!
To ty tą paczkę kurierowi pomagałaś tachać do auta??

Futrzaczku a ja myślałam,że Wy sami sobie palicie w piecach węglem i drzewem. 15lat żyłam w mieszkaniu z piecami..och jak ja zimą uwielbiałam grzać plecki o piecyk:happy:

Maja
super że autko gotowe.Teraz najgorsze przed Wami- droga!

Tyle zapamiętałam. Igi już śpi, M też. wrócił jakiś zziębnięty z roboty. Mam nadzieję,że nic go nie rozkłada.
Igor zakończył dzień mega płaczem, bo tatuś ie potrafił go wziąć na ręce i dzieć czołem o stół przyrąbał :(

Edit.

Madzik super że udało Ci się załatwić tą opiekę :)

Aguś chwali się,że Igorek taki dzielny na szczepieniu:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry