Wstręciuchy tylko o żarciu,
Kamcia gdzieś jest? Cho no tu porządek zrobić bo aż piernikami czuć na maju;-)
Poziomki pierwszy raz widzę szyszki na oczy

ale jak wspomniałaś że to z krówek to wylizałam monitor,

podziwiam że co dzień znajdujesz czas na wypieki przy takiej watasze, ja z jednym dzieckiem ledwie na nogach czasem stoję
Majowa mam nadzieję, że z tatą wszystko dobrze się skończy
Wisienko o to ciekawy prezent Nadinka dostała, fakt możesz komuś opchnąć, albo zostawić na zaś:-)
Futrzaczku, może faktycznie przez suche powietrze Szymek kaszle? A jak nawilżacz nie pomoże poproś o skierowanie do innego specjalisty. A z domkiem już prawie na finiszu jesteście:-)
Styna Poziomki widzę też przygody macie z kurierami, ale trzeba dochodzić swoich praw
Poziomki a może niech M zrobi zakupy w lidlu np jak będzie wracał, no chyba, że już wszystko pokupiłaś? Doczytałam nie kupiłaś
Gag no to teraz już musisz zaglądać codziennie,

zdrówka dla mamy!
Aina gdzie fotki fryzury?:-) Oj oponki nie będą już łyse No i
BUŹKA DLA JASIA
Joluś do lekarza babo takie bóle to nie przelewki!
Marzenka fajnie że wpadłaś, mam nadzieję, że chrzciny udane, a pierwsze sny w nowej chacie o wygranej w totka były;-)
Styna współczuję kosztownych lokatorów
Paula zdrówka dla dzieciaków:**
Joluś się baba uparła na tączapkę i jeszcze gwiazdkę chce tą samą czapką obskoczyć. Powiedz jej, że ona ma główkę chyba tylko od noszenia czapki
Maja skoro autko gotowe no to w drogę
Wisienko poród Twojej znajomej wyglądał podobnie jak mój, tylko mi zielone wody odeszły w domu, skurczy brak po całej pompie oxy no ale wszystko dobrze się skończyło:-)
Imieninowe życzenia dla
GABRYSIEK!
Poczytam co na innych wątkach i spadam spać