• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

Jeju babki nie piszcie tyle. Co z tego, że przeczytałam wszystko skoro już nie wiem co komu :eek:

Najpierw wszystkiego naj naj okrągłomiesięczniakom i imieninnowcom oraz nowonarodzonym i ich rodzicom a także dużo zdrowia chorowitkom :-)

Potem coś było o seksie i trafianiu, tu trzeba uważać i nie celować w oko i ucho bo płacz będzie :-p

Jolej guza ucałuj, pomasuj, pierwsze koty za płoty ;-) Zęby w końcu wyjdą i odzyskasz spokój.

Matusia
ja za moment będę miała energy bez zen, muszę wyprowadzić dwa głupie psy :confused2:

Gag, dlaczego życzysz Matusi zaparcia? :-D

Żelka koń ekstra, mina Tymka wielce zadowolona, Jagódź ma bujanego kunia u siostry w pokoju i od kilku dni nie odrywa od niego wzroku i dupska, ciągle ją bujać muszę i trzymać, jakaś mało stabilna jest jeszcze :sorry:

Generalnie atmosfera pełna napięcia, bojowa, nerwowa a tu przecież Święta idą, trzeba być ZEN bo inaczej Mikołaj rózgi przyniesie:-D

Dzisiaj, tak przy okazji kurierów, puka ktoś. Myślę sobie TZ a że dziecko usypiam to nie podeszłam. Otworzy sobie. Po chwili słyszę w przedpokoju damskie halo, halo :eek: No wpakował mi się ktoś do mieszkania a ja w majtkach i z bąblem przy cycu :sorry: Wychodzę a to listonoszka, se weszła skoro nie otwieram :-D Dobrze że ona a nie jeden z dwóch moich listonoszy, podpisała za mnie odbiór i zniknęła. Godzinę później kurier pukał pytał nas o adresy sąsiadów, szaleństwo jakieś z tymi paczkami:-D

A w ogóle to dziecko moje młodsze jadło dzisiaj rybę z makaronem i brokułami z hippa i ulało TAK OKRUTNIE ŚMIERDZĄCO, że do teraz czuję na ramieniu kuter XIII wiek :confused2:

reklama
agacio wybacz:-D:-D:-D mój M zakupy??..........:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsam? świąteczne?

Futrzaczek to nieźle Wam wychodzi,chociaz jak by u nas opał policzyć

Jolek no cośty machnął sam ,ale taka mizernota że myślałam że się złamie:-D

Melduje że 74 pierogi ulepione,Lenka 2 razy uśpiona bo Gabi je obudziła,Dudu dalej na kolanach jojczy

Ostatnia edycja:
Matusia powiadasz ZEN ENERGY? brzmi to nieco perwersyjnie, a co się robi w trakcie?leży i pachnie?

poziomki nie gadaj ,ze pierogi ulepiłaś z jojkiem na kolanach:szok: boska jesteś

Hope w weekend jedliśmy to tagiatelle z brokułami i szprotem:-D junior zasmakował w tym,ale jak to wali!! mąż przyjechał wieczorem i do mnie mówi- chyba coś nam umarło w lodówce.Musiałam go uświadomić,że to junior jadł w kuchni na obiadek rybola. A kreacja a'la szkuner jest w sam raz na dzisiejszy wieczór- możesz zaplanowac coś romantycznego:-D;-)

Jaipur Hope :-D:-D:-D:rofl2:

Poziomka mój młody też nie śpi. Obudził się 40 minut temu i ćwiczy czuba w łóżeczku.
Powiem Wam że on z tym guzem to teraz taki prawdziwy bandito :sorry:

Matusia
dziecku x boxa pod choinkę kupiła... widać jaki Mati ma z tego pożytek ...teraz to się "dziecku "nazywa:laugh2:

Dudu śpi:-)

Hope gorąco było:-D
Jaipur,Hope :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jolek to tylko podbitego oka i zdartych kolan brakuje do kompletu:-D

Pierogi wsadziłam do zamrażalnika,mam nadzieje że się ładnie zamrożą bez niespodzianek:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry