• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2011

Witam się i ja w tym nowym roku :-)
Łączę się z mamami, które miały ciężką noc, u Nas też Ola najpierw obudziła się ok 20.30 z okrutnym płaczem, jeszcze jej takie nie widziałam, aż serce mi pękało:-( brzuszek bolał, dostała ibum, po 30 min zasnęła i ok 23.20 bidulka zwymiotowała, i kupkę szczeliła, łóżeczko, śpiochy dosłownie wszystko do wymiany, jak ją ogarnialiśmy to się obudziała, zaczęła zasypiać o 23.50 i o 24 petardy ją rozbudziła, ale już była tak wymęczona i usnęła ok. 00.40.

Spokojnego dzionka :tak:

reklama
Witam się w Nowym Roku!!!!:-) Sylwester udany pogadaliśmy pośmialiśmy się, wipiłam lampkę wina a na szmpana nie miałam o dziwo smaku?:sorry2: Franek za to budził się w nocy 4 razy na cycanie:dry: a rano o 6 już gotowy do zabawy ale w dzień pospał dłużej to wypoczęliśmy we trójkę:tak: Zaliczyliśmy dzisiaj już pierwszy spacer w nowym roku super pogoda i oby tak dalej:-)
Pochorowały się nam maluszki zdrówka dla wszystkich!

Matusia gratulujemy kolejnego piątego już ząbka, u nas dalej nic nie widać:-)
Ainka fajne że już jesteś, no i że mieszkanie macie jupppii:-), biedny Jasiek:-(
Poziomki smutne wieści, bardzo mi przykro z powodu babci:-(, zdrówka Gabulkowi życzymy:***
Joluś jakąś terapię wstrząsową przeprować na facecie :dry:
Majowa niech te chróbska wstrętne w końcu Was zostawią w spokoju i oby Tymek nic nie podłapał faktycznie :tak:
Agnieszka to co się stał bratu?
Bra zdrówka dla Was:tak:

Aina zdrówka dla Jasieńka:*

Milla zdrówka dla Olci:)

Bra zdrówka dla Waszej rodzinki:)

Aguś a co bratu się stało?? Mam nadzieję,że petardami się nie bawił:/

Styna masz rację..jak ma wieczorem marudzić to trzeba obudzić rano i niech dotrzymuje kobitom swoim towarzystwa:)

Matusia, Agacio, Jaipur super,że nocka udana:)

Agacio jaką terapie wstrząsową..na niego już nic nie podziała!!:wściekła/y:

U nie Igi też się budził kilka razy w nocy,ale północ przespał. i wstał dziś po 8mej :eek: Nic, mama musiała w stać razem z nim,ale żeby tacie za dobrze nie było to psa napuściłam,żeby pana obudził:-) se se se se :-)

Karolq drinka?? ja to wieczór przy Leszku bezalkoholowym spędziłam, o północy lampeczka szampana pod koniec rozcieńczona colą (jakoś mnie alkohol nie wchodzi).

Dzionek zaczęliśmy dziś od pięknego słoneczka więc spacer zaplanowany..tylko że mama rypnęła sobie za długą drzemkę o 11tej i jak wstała to słońca nie było. Zebraliśmy się kawałek przedreptaliśmy i nas deszcz złapał. Za to Igorowi się w wózku zasnęło i śpi do tej pory.

Jaipur buziak dla Juniorka na 8 miesięcy :*

Madzik buziak dla Julka na 7 miesięcy :*

Ostatnia edycja:
aina zdrówka dla Jasia :*
Poziomki współczuję zdrówka dla Gabi ...
agniieszka czyli brat pewnie popił ostro i się zatruł... no tak młodzieńcza głupota . współczuję stresu ale mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie :tak:
jaipur , madzik buziaczki dla dzieciaczków:*
sylwia jak zjadłaś zęba:szok: wypadł Ci :szok: nieźle... współczucia
styna no to współczuję że miałaś takie przeboje, ja pewnie też bym zbudziła męża po nieprzespanej nocy :tak:
mój na szczęscie wstaje do dziewczyn bez problemów :-)

moje w nocy nie chcialy zasnąć o normalnej godzinie.. Emma zasnęła o 22... a Vika..
Vika to o 19 przysypiała więc ją wzięłam do kąpieli i o .. jak się rozbudziła to siedziała z nami do 1 w nocy :-) i odpadła przed tv :-p
a co najdziwniejsze wstała wcześniej niż zawsze bo o 7.30 :szok: no i siedziałam z nią musiałam jej "glutka" wytrzeć , przynieść kakao , posadzić siku , dać zabawki bo za wysoko miała...no i ze mną zasnęła znów o 9 i spałyśmy do 10 aż sie Emma obudziłą i Vi do niej poleciała.. :-)

Dla mnie sylwester w domu to nie sylwester... :-p ale za to 2 święto świetowaliśmy w tym samym czasie bo mieliśmy nasza rocznicę naszego związku :-)i było miło...;-)

kamcia wyobraz sobie ze siedzisz i zajadasz orzeszki, smichy chichy z chlopem i nawet nie zwrocilam uwagi ze jeden jakis taki twardszy orzech byl, rozgryzc sie nie dal to go przez przypadek polknelam :/ a za chwile patrze a tu 6 brak :szok:

bra jak widzisz ja potrafie nawet zeby sobie wyjesc :D

agnieszka to bedzie brat mial nauczke, oby wystarczyla na dlugo. mam nadzieje ze juz z nim ok :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry