reklama

Maj 2011

reklama
jaipur....Ty sie nie chwal, tylko następnym razem zabierz mnie ze soba na te zakupsy :wściekła/y:

A Staś dziś zrobił swoje pierwsze "kroki" na czworaka (bo do tej pory było jedynie czołganie sie na brzuchu....no i chyba to mu się bardziej podoba :-D)

Paulina...witaj! i nie ma co się cieszyć na to raczkowanie - od tej chwili bedziesz musiała miec oczy wokół głowy

kamcia...co jest?czemu humor Ci nie dopisuje?

a ja łóżeczka nie opuszczałam tylko wymieniłam na turystyczne i przełożyłam materac. Jak byliśmy przez miesiąc u teściów to młody spał w turystycznym i podobało mu się. A teraz ma frajdę, bo przez rozsunięte okienko spryciarz sobie przechodzi z łóżeczka na moje łóżko i odwrotnie. Babcia go tego nauczyła :wściekła/y: za poźno się zorientowałam i nie zapobiegłam :wściekła/y: teraz oczywiście okienko trza zamykać , a wolę jak jest otwarte bo wtedy ma więcej powietrza w środku.

żelka....szybko pod gorący prysznic, masażyk, okłady butlą z ciepłą wodą i młodego przystawiaj jak najczesciej. Powodzenia! oby jak najszybciej puściło!

madzik, agacio - co Wy mi tu świntuszycie!!!! :-D

Cześć laseczki, u nas rodzinnie miło i filmowo. Zrobiłam wielką pizze i zjedliśmy ją całą a teraz zapijamy piwkiem.
Paulinka witaj,
Poziomki super wycieczka małe musiały mieć radochę?
Matusia 6 :szok::szok: Gratuluję:-)

Idę dalej trochę poczytać.

Witajcie.Piszę z Poznania :P Jutro następne zajęcia.Dziś w miarę.Załapałam 4 i 5:-) "Przeczytałam" z kumpelą Pana Tadeusza i idziemy zaraz lulu :-pJutro kolejne zajęcia.Potem was nadrobię jak wrócę.Buziaki :**

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry